KENGÄT KUIN KARKIT

crocs

Ihanaa, tänään sai kääntää kalenterista uuden kuukauden esille, ja nyt on sitten ihan virallisesti KESÄ!

Sehän tarkoittaa sitä, että sukat puetaan jalkaan seuraavan kerran joskus syyskuussa, ja tästä eteenpäin hiihdellään balleriinoissa ja muissa kesäkengissä, kivaa!

Olen yhdessä muutaman muun Crocs Test Squad testiryhmään kuuluvan bloggaajan kanssa saanut kevään mittaan testailla Crocsin uutuusjalkineita, ja nyt alkaa olla testailut loppusuoralla. Viimeiseksi testipariksi valitsin kengät, jotka tekisi mieli syödä, katsokaa nyt millaiset karkit nämä ovat!

Malli on Colorblock Mini Wedge, jossa ihan ekaksi ihastuin tuohon suloiseen väritykseen, mutta nämäkin ovat toki Crocsilta tuttuun tapaan ihanan kevyet ja supermukavat jalassa.

Ja mikäli kaipaat neutraalimpaa värimaailmaa, niin samaa kenkää löytyy myös aina turvallisena mustana ja ruskeana, sekä hauskan sinisävyisenä.

Jos vielä muutama vuosi sitten omistin ainoastaan korkokenkiä, löytyy nykyisin kenkäkaapistani vain matalia jalkineita. Joskus tekee edelleen mieli kavuta koroille, ja tämmöisillä kohtuullisen korkuisilla kiilakoroilla on mukava ja helppo kulkea lastenkin kanssa.

crocs

crocs

Näillä kengillä kelpaa tallustaa rannalla (ja kuinka helppoa on vain huuhdella järvessä hiekan tahrimat kengät!), mutta kiilakorot taipuvat oikein hyvin myös kesäiselle kaupunkikierrokselle. Tosi monikäyttöiset siis, kuten Crocsin koko valikoima nykyään. Instagramin kautta (@annikakarkkipurkki) seuraavat tietävätkin, että eilen juhlin Crocsit jalassa, joten kuka on enää sitä mieltä, että Crocs on vain niitä värikkäitä Clogeja?

Tämä testiryhmän jäsen karkkikenkineen kiittää ja kuittaa. Oli ihan huippua olla jälleen mukana testiryhmässä!