ARVONTA PIENILLE SUPERSANKAREILLE!

Nyt olisi vuorossa superkivaa arvontaa! Uskoisin, että siellä lukijoiden joukossa on monia pienten supersankareiden vanhempia, ja tällä kertaa palkinto on varmasti mieluisa niille pikkuisille supersankareille.
Meillä eletään nyt tosi vahvaa supersankarivaihetta, vihreä ei ole vihreä, vaan Hulkin värinen ja aikaisemmin ritariksi nimitetty pikkuveli ei olekaan enää ritari, vaan Batman. Ja pieni supersankari itse on Hämähäkkimies, vaikka Teräsmiehenkin viittaa ollaan juuri toivottu, haha.

Mutta nyt siihen arvontaan!
Lekmerillä on valikoimassaan aivan ihania supersankariaiheisia lasten turvaistuimia ja istuinkorokkeita ja nyt saankin arpoa yhden Kids Embrace istuinkorokkeen.
Turvallisessa ja helppokäyttöisessä istuimessa on mukiteline, vyönohjaimet auton omalle turvavyölle ja siinä on pehmeä ja ergonomisesti muotoiltu istuin. Koroke sopii 15-36 kg lapsille, mutta sitä suositellaan käytettäväksi aikaisintaan viidestä ikävuodesta eteenpäin.

Arvonnan säännöt:

-Palkintona Kids Embrace istuinkoroke

-Osallistut arvontaan kertomalla, mikä on suosikkituotteesi Lekmerin valikoimasta

-Lisäarvan saat jos tykkäät Karkkipurkista Facebookissa (muista kertoa monella arvalla osallistut)

-Jos olet anonyymi osallistuja, niin jätä myös sähköpostiosoitteesi