HULLUNA AURINKOLASEIHIN

Mä oon ollut vuosia sitten varsinainen halppisaurinkolasien suurkuluttaja. Joka kevät tuli hankittua ketjuliikkeiden kivan näköisiä halppislaseja, mutta kovasta yrityksestä huolimatta en niitä koskaan jaksanut silmillä kovin pitkää aikaa pitää. Luulin pitkään, että aurinkolasit ei vaan sovi mun silmille, vaikka kovasti olisin tykännyt niitä käyttää muuallakin, kuin hiuspantana pään päällä.

Muutama vuosi sitten ihastuin Ray-Banin klassiseen Aviator pilottimalliin, ja pienen pähkäilyn jälkeen päätin hankkia ekat merkkiaurinkolasit. Enpä olisi arvannut, että ero niihin ketjuliikkeiden halppislaseihin on aivan huikea… Toisin kuin aikaisemmin, nyt silmiä ei alkanut särkemään aurinkolasit päässä, vaan Ray-Baneita jaksoi pitää vaikka koko päivän. Arvatkaapas, olenko sen jälkeen pitänyt yksiäkään muita aurinkolaseja!

Koska mulla on tapana pitää aurinkolaseja joka päivä, kun vaan aurinko vähääkään paistaa (ja uskokaa tai älkää, melkein päivittäin on aurinkolaseille ollut tänäkin kesänä käyttöä, vaikka niitä helteitä edelleen odotellaankin), on alkanut tehdä mieli toistakin mallia tuon Aviatorin rinnalle.

Ennen kuin ehdin valikoimaan sen kummemmin perehtyä, mietin toisiksi laseiksi Ray-Banin Wayfareria, mutta bongasinkin House Of Brandonin sivuilta jotain, mihin ihastuin heti!

Ray-Banin Justin on moderni versio suositusta Wayfarerista, ja nämä oli kyllä niin mun näköiset, ettei tarvinnut enää mallia pohtia. Nämä aurinkolasit ovat Wayfareria vähän kulmikkaammat ja suuremmat, mutta kumisissa mattapintaisissa sangoissa on Wayfarerista tuttu muotoilu. Aika ihanat, vai mitä?

Ei muuten kesää ilman maximekkoa! House Of Brandonille oli tullut kivasti valikoimaa edullisista maximekoista, tuon omanikin tilasin sieltä, ja hintaa sillä taisi olla vain vähän päälle kymmenen euroa!

Keräilin alle vielä muutamia Ray-Ban suosikkejani, mutta kurkkaa House Of Brandonin sivuilta koko valikoima. Ja muistattehan, että tuolta kotimaisesta nettikaupasta kerrytätte myös bonuksia ostosten mukaan, joita voi sitten hyödyntää seuraavissa tilauksissa!