ALEHAUKAN JUHANNUSVINKIT

Me ängettiin itsemme tänään ruuhkaiseen automarkettiin samaan aikaan kaikkien muidenkin juhannusherkkujen perässä kaupoille tulleiden kanssa. Raahattiin auton peräkontillinen sapuskaa kotiin ja todettiin, ettei kyllä anneta ankean sään lannistaa tunnelmaa, vaan vietetään mukava ja rento juhannus. Kaikenlaista kivaa suunnitelmaa on viikonlopulle. Ainakin grillailua mukavalla pienellä porukalla ja Veikon kummien yökylävierailua. Mitäs te meinaatte tehdä juhannuksena?

Toivotaan nyt, että saadaan kaunis, aurinkoinen ja lämmin juhannus, mutta onhan niissä sadepäivissäkin puolensa. Silloin voi hyvällä omallatunnolla istahtaa nojatuoliin, käpertyä viltin sisään höyryävä teekuppi kädessä, ja selata vaikka nettikauppojen alevalikoimaa. Niin, elle pari pientä viipottajaa pitäisi kiireisenä, mutta ehtiihän sitä sitten vaikka illalla, haha!

Tässä kuitenkin muutama alevinkki, mitkä kantsii kurkata!
Iittalan alesta keräilin niin herkullisen värisen kollaasin, että nyt mun tekisi mieli klikkailla ostoskoriin nuo kaikki, hah. Varsinkin nuo suloiset lasten Lysti-astiat on aivan ihanat. Koko alevalikoiman löydät täältä.

Kastehelmi-kulho // Muumit Rakkaus-lautanen // Muumi Juhlahetki-piirakkavuoka // Lysti lautanen kettu // Lysti muki kettu // Kastehelmi kynttiläkippo // Muumi Juhlahetki-kaadin // Lysti muki pupu // Lysti lautanen pupu // Muumi jäätelökauha // Mariskooli

Finnish Design Shopissa on myös ale käynnissä, joten sisustuslöytöjä etsivän kannattaa kurkata alevalikoima täältä.

Edullisia kosmetiikkalöytöjä voi tehdä Hyvinvoinnin.fi-kaupassa, jossa koko valikoima on -15% alessa 21.6 saakka. Valikoimassa mm. luonnonkosmetiikkaa, luontaistuotteita, kodintarvikkeita jne, koko valikoiman löydät täältä.

Vaatepuolelta kannattaa kurkata ainakin Reima, sieltä löydät viime kauden toppaa jopa alle puoleen hintaan! Suoraan aleosastolle pääset tästä.

Babyshopissa voi edelleen tehdä hyviä löytöjä, itse klikkailin vauvalle muutamia kesävaatteita, toivotaan, että niille saadaan pian käyttöä!

Booztin alesta löydät lastenvaatteiden lisäksi myös naisten- ja miestenvaatteita. Aleprossat alkavat olla jo mukavasti kohdillaan.

Lekmerillä on juhannuksen ajan huikeita tarjouksia, jotka ovat voimassa vain maanantaihin asti! Aleprossat jopa -70%, joten kantsii kurkata.