REIMAA -60% JA MUITA SUPERTARJOUKSIA LASTENVAATTEISTA JA -TARVIKKEISTA!

Jos Legot mukavaan alehintaan tai Reiman ulkoiluvaatteet jopa -60% alella kuulostaa paremmalle kuin hyvälle, niin nyt kantsii lukea nämä alevinkit!

Lekmerillä on vielä tänään ja huomenna voimassa -20% alekoodi, joka on voimassa lähes koko Lekmerin huikean isoon valikoimaan! 

Alekoodi käy myös jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin, jolloin aleprossat kipuaa jo aikamoisiksi. Esim. Reiman ulkoiluvaatteita löytyy -50% alesta, ja kun siihen lisää tuon -20% lisäalen, on alennus jo ihan huikea.

Alekoodi käy myös Legoihin, joita löytyy myös valmiiksikin alennettuina. Itse ajattelin tilailla ainakin Legoja jemmaan synttäreitä ja joulua ajatellen, niistä kun saa tavallisesti pulittaa ihan normaalihinnan.

Crocsin supersuosittuja Handle it rain saappaita on myös alennuksessa, eikä niillekään jää tuon alekoodin jälkeen enää paljoa hintaa. Potkupyöriä löytyy yli -50% alesta, ja mukavilla aleprossilla löytyy niin Converse, Nike, Ebbe, kuin monet monet muutkin merkit.

Toki alekoodia voi käyttää myös normaalihintaisiin tuotteisiin, kuten vaikka tuohon aivan ihanaan Bloomingvillen talohyllyyn.

Potkupyörät // Reima // Legot // Crocs // Nike // Converse // Bloomingville // Ulkoleikkivälineet

-20% alennuksen saat koodilla EXTRA20FI ja se on voimassa 25.6.2015 asti!