LASTENJUHLAT NETFLIXIN DRAGONS-SARJAN MERKEISSÄ

Meillä vietettiin viime sunnuntaina melkoista hulinapäivää, kun neljä lasta vanhempineen saapuivat meille viettämään iltapäivää Netflixin uuden Dragons lastensarjan merkeissä.

Me oltiin Veikon kanssa aikaisemmin tulostettu netistä vieraille Dragons-aiheiset kutsut (täältä löytyy muillakin hahmoilla kivaa tulostettavaa!), jossa kerrottiin luvassa olevan jätskibuffettia, leikkejä ja tietenkin Dragons-sarjan katselua. 

Netflix lähetti meille paljon kivaa rekvisiittaa, naposteltavaa ja leluja lapsille jaettavaksi ja laiteltiikin Veikon kanssa yhdessä aamupäivällä kotia teeman mukaiseen kuntoon. Ja kuten tavallista, lopulta meille tuli superkiire ja suunniteltu linnoituskin jäi rakentamatta ja jätskibuffettikin oli vielä vähän vaiheessa, kun kavereita alkoi saapumaan.

Vihdoin päästiin jäätelöpöydän kimppuun, jossa jokaista lasta odotti omalla paikallaan teemaan sopivat kypärät ja kilvet, sekä tietenkin iso kulhollinen jätskiä ja muita herkkuja, joista jokainen sai kasata ja koristella itse oman annoksensa. (voiko muuten helpompaa ja maistuvampaa tarjoilua keksiä lapsille, haha! Toimisi varmasti hyvin myös synttäreillä kakun tilalla)

Kun jätskit oli lusikoitu masuihin, kuulivat lapset, että meidän puutarhaan oli karannut viisi pientä lohikäärmettä! Johan saatiin säpinää aikaiseksi, kun lapset juoksivat siltä seisomalta pihalle lohikäärmejahtiin. Ei kovin hyviä piiloutujia olleet nämä meidän lohikäärmeet, sillä kauaa ei nokat tuhisseet, kun kaikki lohikäärmeet oli kiikutettu terassille, jossa pienen pohdinnan jälkeen jokainen lohikäärme löysi uuden omistajansa.

Kypärät päässä ja lohikäärmeet kainaloissa olikin sopiva hetki siirtyä itse Dragons-sarjan pariin. Johan muuten olikin odotettu, että pöydältä saa napata oman karkkipussinsa ja popcornkipponsa. Napostellen herkkuja startattiin sarja, jonka jännittävä alkukohtaus sai pienet katsojat tapittamaan ruutua silmät pyöreinä. Sarja perustuu Näin koulutat lohikäärmeesi elokuviin, ja Netflixin sarjasssa seikkailee elokuvista tuttu Hikotus-poika lohikäärmeensä kanssa, seikkaillen ja taistellen pahiksia vastaan.

Me katsottiin sarjasta yksi jakso, ja päätettiin sen jälkeen siirtyä ulos touhuamaan, kun sattui olemaan niin kaunis ilma. Pihalla vierähti lasten ja aikuisten kesken aika nopskaa ja osan vieraista lähdettyä me siirryttiin vielä toisten kanssa sisälle värittämään Dragons-sarjaan liittyviä värityskuvia.

Koska en tänne blogiin laita toisten lasten kuvia, ei näistä kuvista varmastikaan välity hurja meininki mitä meillä oli, mutta voin kertoa, että näitten bileitten jälkeen koti näytti juurikin siltä, että meillä todellakin oltiin juhlittu ja koko porukka taidettiin olla aika väsyneitä. Päivä oli kuitenkin tosi kiva, ja jo ennen yöunia mietittiin jo seuraavia juhlia, Veikon synttäreitä, joita kuulema vietetään supersankariteemalla tai ehkä lego-supersankariteemalla, hah!

Me ollaan omalla porukalla katsottu Dragonsia nyt toinenkin jakso ja Veikon mielestä uusi sarja on kiva, mutta myös vähän pelottava. Kohderyhmänä varmaan onkin vähän isommat lapset, ja uskoisin, että isommat lapset saavat sarjasta enemmän irti, ja suosittelenkin pienempiä katsoja katsomaan ohjelmaa yhdessä vanhempien kanssa.

Meillä on kuitenkin toivottu, että pian katsottaisiin taas uusi jakso, joten varmasti tämäkin jää meidän vakkarikatsottaviin, yhteisenä koko perheen ohjelmana.

Ps. kukaan ei varmaan ole välttynyt kuulemasta Frozen-elokuvasta. Myös mä olen kuullut monet kerrat Annasta ja Elsasta, vaikka en tuota elokuvaa olekaan nähnyt. Tämäkin tuli nyt Netflixiin katsottavaksi, ja vähän salaa odottelen, että saataisiin välillä yksi sadepäivä, että voitaisiin viettää hyvällä omallatunnolla leffailtaa… Ja sen jälkeen saisi sitten helteet taas jatku, tietty, haha!

Joko te olette ehtineet tutustua uuteen Dragons-sarjaan? Mitäs piditte?