KESÄN PARAS LÖHÖILYPAIKKA (SIS. ALEKOODIN)

Meillä on ollut ihan tilava, mutta vähän hassun mallinen terassi. Sellainen pitkä ja kapea, missä kyllä neliöitä on ihan riittävästi, mutta pitkulaisen mallin vuoksi terassia on ollut vähän hankala kalustaa. Terassilla on ollut vain pöytä tuoleineen ja grillauspiste, eikä sisustaminen ole oikein edes houkutellut.

Nyt meillä on kuitenkin valmistumassa aivan superihana uusi terassi, kun päätettiin toteuttaa pieni terassin laajennus. Pienellä lisäosalla terassista tulee tosi paljon käytännöllisempi ja varmasti valmiina se on myös tosi viihtyisä paikka, jossa mielellään vietetään aikaa.

Pöytä ja grillaushommat saa edelleen olla terassilla, mutta niiden lisäksi olen haaveillut joistain ihanista löhöilypaikoista, ja ihan innoissani jo mietin mitä ihania valosarjoja voisi terassille viritellä pimeneviä loppukesän iltoja varten. 

Löhöilypaikka meillä onkin nyt odottamassa terassin valmistumista, kun Roomox lähetti meille yhden ihanan säkkituolin testiin. Valikoimassa on mm. superisoa ja vähän pienempää säkkituolia, hauskaa kuution mallista säkkituolia ja koirillekin löytyy omansa. Meille valitsin Relax mallisen säkkituolin, mihin ihastuin ensinäkemällä ja livenä tämä oli vielä ihanampi!

Säkkituoli on ollut meillä ahkerassa käytössä siitä asti, kun se meille saapui. Vaikka se on superiso, on sitä helppo liikuttaa, ja se onkin kulkenut meillä pitkin takapihaa aina sen mukaan missä varjo tai aurinko on menossa, riippuen kummassa on halunnut oleilla. 

Ihan täydellinen löhöilypaikka, joka melkein aina on varattuna, haha! Säkkituoli on mukavan leveä, ja tuommoinen vajaa neljävuotias mahtuu hyvin vielä kaveriksi kainaloon pötköttelemään.

Täytteet on säkkituolin sisällä omassa pussissaan (tai tässä meidän versiossa kahdessa pussissa), joten päällinen on helppo irroittaa tarvittaessa pesua varten. 

Säkkituoleja on saatavana tosi monessa värissä, meille valitsin neutraalin hiekan, että se sopii myös sisällä pidettäväksi.

Roomox tarjoaa nyt -5% alennuksen koodilla: KARKKIPURKKI5 koodi on voimassa 30.12.2015 asti.