MINI RODINI AW15 SNEAK PEEK

Eilen vihdoinkin Mini Rodini julkaisi AW16 malllistosta muutamia sneak peek kuvia. 

Mallisto julkaistaan taas kolmessa dropissa, ja eka osa tulee myyntiin tämän kuun lopussa. Mä odottelen malttamattomana syksyn Picoja, mitä värejä sieltä tulee ja onko niissä tänä syksynä tikkivuori! Ne tikkivuorelliset Picot on ollut mun mielestä ihan parhaita Suomen syksyyn, ja toimivat tosi hyvin talvellakin nollakelillä, kun paksut toppavaatteet on liikaa. Viime syksynä Picoissa ei vaan tainnut enää olla tikkivuorta, joten katsotaan onko niistä luovuttu kokonaan.

Myös toppavaatteita odotan innolla, toivottavasti sieltä on tulossa tänäkin vuonna jotain ihanaa!

Mulla oli muuten jossain vaiheessa pientä rodiniähkyä, kun tuntui, että ihan jokaiselta (bloggaajalta) löytyy rodinia. Silti meille on jokaisesta mallistosta muutama vaate tullut, sillä joka kerta löytyy muutama lempparikuosi, mitä vaan ei voi vastustaa!