PYRÄHDYS ASUNTOMESSUILLE JA SISUSTUSALEVINKKI

Me käytiin viikko sitten Vantaan asuntomessuilla ja vihdoin eilen kävin läpi onnetonta kuvasaalistani.

Me oltiin matkassa lasten kanssa (kuten aina ja joka paikassa), ja vaikka isompi jäikin mielellään mukavan oloiseen lapsiparkkiin, on mulla aina vähän hassu olo jättää lapsi ihan vieraaseen paikkaan hoitoon. (Vaikka tällä kertaa lapsiparkki olikin tosi hyvin järjestetty, toisin kuin viime vuonna Jyväskylässä, jossa lapsiparkin ovensuu oli avoin vailla minkäänlaista porttia. Silloin vasta tulikin harpottua messut vauhdilla läpi, sillä mietin koko aika, pysyykö lapsi tallessa!)

Päästiin kuitenkin kiertelemään messukohteita vuorotellen, toisen jäädessa rattaissa nukkuvan vauvan kanssa ulos odottamaan. Mun oli pitänyt etukäteen katsoa ne kiinnostavimmat kohteet missä poikettaisiin, mutta lopulta säntäiltiin ihan satunnaisiin messutaloihin. Parissa tunnissa ehdittiin käydä aika monta taloa läpi, ja sitten haettiinkin Veikko hoidosta ja mentiin koko porukalla jätskille ja käytiin lopuksi vielä ihmettelemässä Pro Pation ulkoporealtaita.

Mua kiinnosti etukäteen nähdä piha- ja sisustusratkaisuja, mutta ne pihat jäi kyllä meiltä ihan katsomatta. Sisustusjutuista jäi eniten mieleen värit, tänä vuonna niitä oli käytetty paljon sisustuksessa. Mä en kyllä oo sisustusjutuissa mikään trendien perässä juoksija, vaan tykkään sisustaa omalla tyylilläni oli se sitten muodissa tai ei, mutta aina joitain tuoreita ideoita voi omaankin kotiin napata. Tänä vuonna näkyi paljon sinistä ja messinkiä, ja vaikka väreistä tykkäänkin, niin sinistä ei meillä tulla varmastikaan näkemään. Meidän sininen kausi on käyty läpi jo kaksituhattaluvun vaihteessa, jolloin meiltä löytyi sinisen sohvakaluston ja sinisten piensisustusesineiden lisäksi sinisiä astioitakin, joten tähän trendiin me ei kyllä uudelleen lähdetä, haha! 

Mutta summa summarum, meillä oli tosi mukava messupäivä, vaikka päivän parasta antia taisikin olla jätskihetki säkkituoleilla istuskellessa koko perheen voimin. Täytyy kyllä sanoa, että yhden lapsen ollessa lapsiparkissa ja toisen nukkuessa rattaissa, kuulostaa puitteet messujen kiertelyyn olevan ihan kohdillaan, mutta todellisuudessa kohteiden kiertely silloin on melkoista säntäämistä paikasta toiseen ja keskittyminen on jossain ihan muualla kuin messutaloissa, hah.

Loppuun vielä kiva sisustusalevinkki, nimittäin Finnish Design Shopista saa nyt -10% alennuksen koko valikoimasta koodilla: EXTRA10

Alekoodi on voimassa sekä alennettuihin, että normaalihintaisiin tuotteisiin 21.7.2015 asti.