3 + 1 LOISTAVAA (LISÄ)ALETÄRPPIÄ

Heippa! Tulin nopskaa vinkkaamaan muutamasta hyvästä lisäalevinkistä. Alet alkaa olla jo loppusuoralla, mutta vielä ehtii tehdä hyviä löytöjä, ja näillä loppualen lisäaleprossilla voidaan todellakin puhua löydöistä!

Ihan ensin vinkkaan Booztin lisäalesta, koodilla: 15EXTRAOFF saa -15% lisäalennuksen yli 95 euron tilauksista. 

Kannattaa kurkata ainakin ulkovaateosastolle, sieltä saattaa tehdä kivoja löytöjä nyt syksyyn.  Tuo aivan ihana, ja kovasti Mini Rodinin camo-picoa muistuttava Nova Starin parka on nyt -40% alennuksessa, ja lisäalen kanssa sille jää hintaa enää 30 euroa! Olisin tuon tilannut Veikolle, mutta tuosta taitaa olla lähes kaikkea kokoa jäljellä, paitsi harmillisesti juuri meidän koko puuttuu. Kaikki Nova Starit löytyy täältä, Reimaa jopa -60% alella (ja tuo lisäale vielä päälle) täältä, Moloa hyvään hintaan täältä ja Hummelia täältä. Varsinkin Molon ihanat Hopla-takit lähtee kivaan hintaan, kun -50% aleen laskee vielä tuon lisäalen päälle. Alekoodi käy myös naisten ja miesten osastolle, joten kantsii kurkata myös sinne!

Babyshopin alesta löytyy vielä muutamia helmiä, ja nyt koko alevalikoimasta saa vielä -10% lisäalen koodilla: SUMMER10

Mun suosikit löytyy nyt Mini Rodinin ja Ebben puolelta, tuon lisäalen kanssa ei hintaa aletuotteille enää paljoa jää ja mun oli muutenkin tarkoitus tilata alehintaista Ebbeä meille syksyn arki- ja päiväkotivaatteiksi. Muuten alesta löytyy vaatteiden ja kenkien lisäksi mm. ihania lämpöpusseja vaunuihin ja rattaisiin ja äitiysvaatteita. Alelöytöjä pääset tekemään tästä.

Crocsilta löytyy nyt tämän kesän suosikkikenkiä jopa -70% alella! Kannattaa siis todellakin kurkata ja tehdä loistavia löytöjä. 

Tämän kesän hittikenkää, naisellista kapeakärkistä Rio Flatia löytyy -60% alessa ja kokojakin on hyvin jäljellä joka värissä. 

Mun oma lemppari tänä kesänä on ollut tuo tosi mukava ja nätti Stretch Sole Flat (-60%), joka multa löytyy ihanassa tämän kesän melon -uutuusvärissä. Tuosta kengästä löytyy tosi kattava värivalikoima aina räväkästä turkoosista hillittyyn harmaaseen ja mustaan. Nivelletyn pohjan ansiosta nämä ovat ihan kuin lenkkarit jalassa, vaikka ulkonäkö onkin kaupunkikelpoinen kangasballeriina.

Miesten vastaava Stretch Sole Loafer (-30%) on ollut meillä miehen pidetyin kenkä tänä kesänä, ja tuosta löytyy vielä joitain kokoja vähän väristä riippuen.

Naisille löytyy tuosta Stretch Solesta myös toinen malli (-60%), joka on vähän umpinaisempi ja itse mietin, että tämä voisi olla kiva malli myös alkusyksyyn.

Lapsille löytyy alesta niin vilkkuvaa Clogia, kuin perinteistäkin Crocbandia. Alesta löytyy myös paljon muita kenkiä, mitä en kollaasiin poiminut, joten kurkkaa koko valikoima täältä.

Ja loppuun vielä se extravinkki, nimittäin Reimashopissa on ihan huikealla alella välikausi- ja talvivaatetta, kesän uv-vaatteita ja asusteita. Osassa tuotteista alkaa koot jo käydä vähiin, joten käy kurkkaamassa vieläkö ehdit tehdä hyviä alelöytöjä!

Me Lumoblogeissa ollaan puuhasteltu tässä viikonlopun aikana tosi kivoja uudistuksia meidän blogipohjaan (tai itse olen lähinnä innosta täristen odotellut ja katsellut vierestä mitä muu taitavammat ovat saaneet aikaan) ja nyt alan tässä pikkuhiljaa päivittämään näitä muutoksia tänne oman blogini puolelle. Älkää siis ihmetelkö, jos blogi näyttää välillä hassulle, lopputulos on kuitenkin aivan loistava!