SUPERHYVÄ SISUSTUSALEVINKKI!

Miltä kuulostaisi piristää kodinsisustusta pilkkahinnoin? Verhoja, mattoa, päiväpeittoja, lakanoita muutamista euroista alkaen. Mun mielestä kuulostaa ainakin aika loistavalle, ja ajattelin tulla jakamaan vinkin teillekin nopskaa.
Kovin kauaa tässä ei ole aikaakaan, nimittäin vain huomiseen perjantaihin asti saa Elloksen alehinnoista puolet pois! Tuotteissa on jo muutenkin hyvät aleprossat, monet siinä -40-60% paikkeilla, ja tuosta valmiiksi alennetusta hinnasta tipahtaa kassalla vielä puolet pois.
Selailin vähän kodinosastoa, mutta sama kampanja on voimassa kaikkiin aletuotteisiin, niin lasten kuin naisten vaatteisiin ja kenkiinkin. Ainoastaan ”ei alennusta” tuotteet eivät kuulu kampanjaan, ne on merkitty tuotekuvaan prosenttimerkillä, jonka päällä on ruksi (koskee siis joitain merkkituotteita)