SYYSKAMPPEET LOPPUALESTA! (TICKET, HUMMEL, MOLO JNE.)

Jokos teillä alkaa olla syyskamppeet valmiina?

Veikolla on keväältä välikausikamppeet aika hyvin jo kasassa, ja edelleen sopivia, mutta jotain päivitystä ulkovaatteisiin silti tarvitaan, ja varsinkin päiväkotiin ajattelin, että on kätevämpää, kun on ulkokamppeet sinne erikseen. Nyt aleaikaan on kiva tehdä hankintoja vähän edullisemmin, ulkovaatteisiin kun saa helposti uppoamaan aika paljonkin rahaa, ja toisaalta nyt syksyllä ei monelta merkiltä tulekaan uusia välikausivaatteita, vaan suoraan sitten topat.

Veikolle tilasinkin jo päiväkotiin Ticketin kivan välikausitakin (-60%) ja mietin, tilaisinko vauvalle samanlaisen haalarina. Vauvalle myös mietin Molon Hopla-takkia jemmaan jo ensi keväälle, nyt kun noita pieniä kokoja saa jo puoleenhintaan! Molon toppaa, Pyxis- ja Polaris-haalaria löytyy myös hyvällä alella vielä joitain hajakokoja, jos haluaa jo talvea ennakoida mukavaan hintaan. Hummelin hauskoja varsilenkkareita olisi myös puoleenhintaan, onko teillä niistä kokemusta, miten vastaa kokojaan?

Alla muutamia poimintoja lasten ulkovaatealesta, joka päättyy huomenna maanantaina, joten vipat hetket tehdä edullisia löytöjä! Koko valikoiman löydät täältä.