ORANGE IS THE NEW BLACK = PIRTEÄN VÄRINEN PICO

Kun Mini Rodinin tämän syksyn Pico-takeista alkoi näkyä sneak peek kuvia, kiljuin hiljaa mielessäni riemusta, kun näin punaisen takin. Veikon lempiväri on punainen, ja kyllähän pojalle tuommoiset kirkkaat ja selkeät värit hyvin sopiikin. 

Sittemmin väri osottautuikin oranssin punaiseksi, mutta päätin sen kuitenkin tilata. Katselin vauvallekin vastaavaa haalaria, mutta jotenkin siitä tuli tuon värin vuoksi vähän sellainen Orange is the new black -fiilis, ja toisaalta, keväällä ostettu 68/74cm picohaalari on vielä oikein sopiva, niin taidetaan pärjätä nyt tämä syksy yhdellä picohaalarilla. 

Livenä takki on kyllä mun mielestä ihan puhtaasti oranssi, mutta oikein kiva silti. Edelleen sitä punaista Picoa meillä odotellaan, toivottavasti vaikka keväälle saataisiin ihan kunnolla punainen takki.

Tuohon oranssiin kyllä sopii kivasti monen väriset asusteet, tuo Geggamojan camopipokin käy ihan hyvin, mutta Gugguun tulevasta mallistosta voisi vihreä pipo olla aika ihana tämän kanssa! 

Vaikka tämä on jo Veikon neljäs Pico-takki, oon vieläkin ihan rakastunut tuohon malliin. Samoin Mini Rodinin talven parkatakit on mun mielestä aivan ihania (ja ominaisuuksiltaankin ihan loistavat), jännityksellä odottelen millaiset tälle talvelle on tulossa.

Tilasin takin Jeriikasta, josta löytyy kivasti muitakin Mini Rodinin syksyn uutuuksia, mm. hauskaa norsua, tiikeriä ja apinaa. 

Koodilla prinsessa10 saa muuten -10% alennuksen Jeriikasta, myös ale-tuotteista, 19.8.2015 asti! (Koodi ei koske Mini Rodini, Molo kids ja Racoon uutuuksia) Vanhan malliston rodineitakin on kivalla aleprossalla, joten tuon lisäalen kanssa voi tehdä mukavia löytöjä.