MANGO KIDS & NAME IT SYKSYN UUTTA (SIS. ALEKOODIN!)

Oletteko huomanneet, että Mangolla on nykyään myös lastenmallisto? Kivaa simppeliä perusvaatetta edulliseen hintaan, sisävaatteita ihan muutamasta eurosta alkaen. Me ollaan tykätty käyttää erikseen ”kauppatakkeja”, ja sellaisia syksyn mallistosta löytyykin kivasti. Tytöille on aivan ihanaa vaaleanpunaista ja mustaa bikertakkia, beigeä ja vaaleanpunaista trenssiä, ja kivoja yksivärisiä toppatakkeja ja -liivejä. Pojille löytyy myös noita yksivärisiä toppatakkeja, ja vastaavanlaisia toppaliivejä. Noita yksivärisiä onkin helppo yhdistellä muihin vaatteisiin ja asusteisiin. 

Blogini lukijat saavat tänään ja huomenna kaikista Mango Kids malliston tuotteista -15% alen koodilla: annika15 (koskee yli 79 euron tilauksia). Koko valikoiman löydät täältä.

Name it:n suosittuja softshellvaatteita löytyy jälleen tämän syksyn mallistosta! Kovin monelta merkiltä ei näin syksyllä välikausivaatteita tulekaan, vaan suoraan topat, joten jos syyskamppeet vielä puuttuu, niin tässä on yksi kiva ja edullinen vaihtoehto. 

Tuulen- ja vedenpitäviä (vesipilari 8000) välikausivaatteita löytyy kivoissa pirteissä väreissä, ja takkeihin löytyy myös mustaa välikausihousua.

Myös Name it uutuuksista saatte -15% alennuksen koodilla: annika15 (voimassa 16-17.8 yli 79e tilauksiin, normaalihintaisiin tuotteisiin). Kannattaa kurkata myös muut Name it uutuudet, sisävaatteiden puolellakin on tosi kivoja juttuja. Koko valikoiman löydät täältä.

Koodilla: annika15 -15% alennus Mango Kids ja Name it merkeiltä.

Voimassa 16-17.8, yli 79e tilauksiin, normaalihintaisiin tuotteisiin.