MEIDÄN GUGGUUT JA YKSI ALEVINKKI!

Me tehtiin tänään nopea täsmäisku Ballotiin, jonne oli tullut nyt ekaa kertaa Gugguuta myyntiin. Tarkoituksena oli hakea pojille nuo ihanat tupsupipot, mutta heräteostoksena mukaan lähti myös trikoinen burgundy paita Veikolle. Kokoja oli aikas vähän enää jäljellä, ja otin 116cm koon 110cm vaatteita käyttävälle pojalle, ja paita on kyllä jo ihan pidettävissä, kun vaan vähän käärii hihoja.

Ostoslistalla oli tosiaan vaan nuo pipot, mutta nyt tuon paidan kaveriksi tekisi mieli hankki mustat trikoopantsit, enkä malttaisi odottaa, että seuraava droppi tulee, että saan vauvalle burgundyn jumpsuitin, haha.

Mun muuten piti alunperin ostaa vauvalle tuo nauhallinen malli, ja Veikolle kahden tupsun pipo ilman nauhoja, mutta kun Ballotiin ei ollut tullut nauhatonta mallia ollenkaan, ostin isommallekin pojalle tuon babymallin. Isoin xxl koko oli juuri sopiva neljävuotiaalle, ja aika suloinenhan tuo nauhallinen malli on isommallakin lapsella.

Ballotissa oli meneillään mukavat synttärihulinat, ja myymälässä oli kivoja synttäritarjouksia. Kotimaisten merkkien (Gugguu, Papu, Metsola, Blaa) ostajille oli tarjolla kahdenkymmenen euron alennus yli sadan euron ostoksiin. Aika mukava ale syksyn uutuuksiin!