SULKIA, KARHUJA JA MUITA IHANIA LASTENVAATTEITA -25%

Elloksella on tämän viikon loppuun saakka voimassa kiva ale, sillä lastenvaatteista saa -25% alennuksen ja tuo ale koskee myös jo valmiiksi alennettuja vaatteita (poisluettuna tietyt merkit). Keräsin alle kollaasiin muutamia juttuja Elloksen omalta Ellos Kids -merkiltä, ja sieltä löytyi aivan ihania sulkia ja karhuja, tähteä, raitaa ja kolmiota. Tähän keräsin vain ihan muutaman jutun valtavasta valikoimasta, joten kannattaa kurkata kaikki merkin vaatteet täältä, ja toki myös lastenvaatteet muiltakin merkeiltä.

Tuon -25% lastenvaatealen lisäksi tämän viikon loppuun on voimassa myös -20% alennus, joka koskee kaikkia normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Tästäkin tarjouksesta on rajattu pois tietyt merkit, mutta valikoimassa on kyllä mm. tosi kivoja mattoja ja kodintekstiilejä, jotka kuuluvat tuon alen piiriin.

Näiden lisäksi myös kengistä löytyy kiva tarjous, tämän viikon loppuun asti on kengistä osta 3 maksa 2 tarjous (poisluettuna tietyt merkit). Aika hyvä tyrkky talven kenkähankintoja ajatellen! Ostoksille Ellokselle pääset tästä.