SUURI TOPPAPOSTAUS

Vaikka vielä saadaankin nauttia lämpöisistä syyspäivistä, on nyt ihan paras aika varautua tulevaan talveen. Talven mallistot alkavat olla nyt lähes jokaiselta merkiltä julkaistu, joten valinnanvaraa piisaa, kunhan vaan osaa tehdä päätöksen ihanassa toppaviidakossa! Tässä postauksessa muutamia toppavinkkejä eri merkeiltä, ja aloitetaan supersuositulla Mini Rodinilla.

Keräsin tuohon alle kollaasiin Mini Rodinilta pääasiassa takkeja, joista tulee ilmi tämän kauden kuosit, mutta valikoimassa on tuttuun tapaan myös haalaria niin isommille lapsille, kuin kahden vetskarin vauvamalliakin, asusteita ja suloisia toppapusseja rattaisiin!

Mallistosta löytyy viime talven suosikkia pingviiniä, tällä kertaa suloisessa laventelin sävyssä, hauskoja hiiriä, ihania pilkkuja ja aina toimivaa yksiväristä. Ja toki jokavuotinen hitti, pandahaalari löytyy tänäkin vuonna valikoimasta.

Mini Rodinin toppavaatteissa on tosi hyvät ominaisuudet (veden- (10 000mm) ja tuulenpitävä, hengittävä, teipatut saumat). Merkin ekologisia arvoja noudattaen vaatteissa on turvallinen Bionic-Finish Eco pinnoite (vedenpitävyys).

Meillä on ollut Mini Rodinilta niin toppatakkia, kuin -haalariakin, ja nämä ovat ihan superpaksuja ja lämpöisiä. Sopii siis hyvin vilukissojen talvileikkeihin.

Jos etsii toppahaalaria hyvillä teknisillä ominaisuuksilla, edulliseen hintaan, kannattaa kurkata Didriksonsin valikoima. Näissä on mun mielestä nyt tosi onnistuneet värivalinnat, ja varsinkin tuo keltainen on aivan i-h-a-n-a! Yksivärisiä vaatteita on myös tosi helppo asustaa. 

Vaatteet ovat hengittäviä, veden- (8000mm) ja tuulenpitäviä. Kollaasin vaatteet löytyvät koossa 80-140cm, mutta valikoimassa on myös ihan vauvahaalaria, jonka löydät täältä.

Molon talvimallisto on joka syksy yksi eniten odotettuja. Keräsin alle kollaasiin nyt Polaris-haalareita (isojen malli), joista näkee kauden kuosit ja värit, mutta mallistossa on tuttuun tapaan myös Pyxis-haalaria (vauvamalli) samoilla kuoseilla, toppatakkeja, -housuja ja asusteita. 

Kuoseista tämän vuoden ehdoton hitti on ollut superkaunis Snow Animals, josta löytyy vielä pientä kokoa nopeimmille. Myös tyttöjen Winter Floral on ollut suosittu, ja siitä löytyykin kauden trendiväriä, ihanaa luumua. Yksi mun lemppareista on myös Animal Camo, joka muistuttaa vähän kevään välikauden kettukuosia.

Yksivärisissä haalareissa on taas hurjasti valinnanvaraa, ja jos kuosit miellyttävät, mutta tuntuvat vähän liialta haalarina, niin yksivärisiin on kiva mätsäillä saman merkin kuosillisia hattuja ja kintaita.

Meillä on luotettu Molon laatuun jo esikoisen vauvavuodesta lähtien, ja Molosta onkin tulossa vielä oma postaus myöhemmin tällä viikolla.

Isbjörn Of Sweden -merkiltä löytyy laadukasta talvivaatetta huippuominaisuuksilla (vesipilari 15 000mm, suuri hengittävyys, kaikki saumat teipattu, vedenpitävä vetoketju). Valikoimasta löytyy pirteitä ja ajattomia perusvärejä, jotka ovat varmasti lasten mieleen. Kollaasiin keräsin nyt ihan muutamia juttuja, mutta kannattaa kurkata koko laaja valikoima täältä. Merkiltä löytyy myös asusteita ja fleecejä. 

Lopuksi vielä kurkistus Lindbergin valikoimaan. Tämän edullisen merkin toppavaatteissa on myös ominaisuudet kohdillaan ja pienten haalareissa on hauska yksityiskohta, sillä hihan- ja lahkeensuut saa käännettyä kiinni. Alle kollaasiin keräsin nyt enemmän pikkuisten haalareita, mutta valikoimassa on myös isompien lasten haalareita, takkeja ja housuja 130cm kokoon asti. Koko valikoiman löydät täältä.