LUKIJAETU NAISTEN SYYSUUTUUKSIIN!

Olen koittanut pikkuhiljaa järkkäillä oman vaatehuoneeni sisältöä toimivampaan suuntaan. Tiedättekös, kun usein tulee seisottua täpötäyden vaatehuoneen edessä, ja huokailtua, kun ei ole mitään päällepantavaa… Tarkoituksena olisi, ettei noita tilanteita enää tule. No, ainakaan kovin usein.
Ensimmäinen askel on karsia vaatehuoneesta kaikki turha, niin että jäljelle jää vain niitä lemppareita ja aina toimivia klassikoita. Nyt syksyllä kannattaa tietenkin järjestää kesävaatteet pois, sillä sekin helpottaa pähkäilyä, kun esillä on vain juuri meneillään olevan sesongin vaatteet.

Ainakin mulla toimivamman vaatehuoneesta tekee myös se, että suurin osa vaatteista sopii keskenään. Varsinkin näin syksyllä mun vaatteista löytyy aika paljon harmaata, mustaa ja valkoista, värejä, jotka toimivat hyvin keskenään, ja joihin voi halutessaan yhdistää vaikka syksyn suosikkia burgundya.
Tänä syksynä haluan pukeutua mukaviin ja rentoihin neuleisiin ja neulemekkoihin, kokeilla huivimaista viittaa ja kääriytyä muhkeaan huiviin. Ja syksyn parhaita juttuja on rennot parkatakit ja aina toimivat saappaat.

Boozt tarjoaa nyt lukijoilleni mukavan edun syksyn naisten uutuuksista, sillä koodilla: annika15 saa -15% alennuksen normaalihintaisista naistenvaatteista* , koodi on voimassa 24-26.9.2015.
Alle keräsin omia lemppareitani ja kollaasin alta löytyy suorat linkit tuotteisiin.

1. Odd Molly mekko // 2. Only viitta // 3. Mango viitta // 4. Stylesnob laukku // 5. Mango farkkupaitamekko // 6. Tamaris nilkkuri // 7. Only parka // 8. Vero Moda takki // 9. Vagabond saapas // 10. Ichi huivi // 11. Guess laukku // 12. Odd Molly neuletakki // 13. Selected Femme neule // 14. Rebecca Minkoff laukku // 15. Levi’s teepaita // 16. Saint Tropez huivi // 17. Rebecca Minkoff laukku // 18. Mango toppi // 19. Bianco tennari // 20. Mango farkut // 21. Mango paita // 22. Inwear neule // 23. Saint Tropez mekko // 24. Vila parka

Mitäs teidän syksyn lemppareihin kuuluu?

Löytyikö kollaasista suosikkeja?


Booztin koko valikoiman löydät täältä.

*Voimassa yli 59e tilauksiin, normaalihintaisiin naistenvaatteisiin. Ei koske merkkejä Day, Ralph Lauren, Ecco, Hilfiger, Decadent, NN07, Octopus, Julie Fagerholt – Heartmade, UGG, By Malene Birger. Postaus sisältää mainoslinkkejä.