VILLAKERROSTA VÄLIIN JA ALEVINKKI

Meillä on talven toppahommat aika hyvällä mallilla ja välikausivaatteet myös, mutta näihin syyspakkasiin en oikein ollut muistanut varautua. Meillä on näyttänyt parina aamuna lämpömittari seitsemää pakkasastetta (hrrr…), ja nyt onkin saanut alkaa pukemaan kerroksia välikausikamppeiden alle.

Villa- tai fleeceasulla saa kätevästi jatkettua välikausivaatteiden käyttöikää pikkupakkasille asti, ja päivällä kun aurinko lämmittää sään reippaasti plussan puolelle, on kerroksia helppo vähentää vaatteiden alta.

Vauvalta välikerrokset vielä puuttuu ja sukelsinkin hetkeksi villahaalariviidakkoon tutkimaan, mikä olisi  meille paras vaihtoehto välikausihaalarin alle.

Ylärivi: villahaalari Kasvu // kypärämyssy Jupiter // villahaalari Parvin // fleecehaalari Laulu

Keskellä: villatakki Mahin // villahaalari Lauha

Alarivi: villahousut Misam // fleecetakki Patchwork // fleecehaalari Praktisk // villahaalari Lauha

Reimalta löytyy tosi mukava valikoima erilaisia villa- ja fleecevaatteita, ja tuohon kollaasiin keräsin omia lemppareitani. Monissa villavaatteissa on sisäpuolella harjattu fleecepinta, mikä kuulostaa kyllä tosi ihanan tuntuiselta päällä! Jos villaa haluaa pukea suoraan ihoa vasten, eikä ulkohaalarin alle, niin Reimalta löytyy myös merinovillakerrastoa isommille lapsille, ja vauvoille merinovillabodya ja -pöksyjä. Nuo Reiman villavaatteet oli myös tosi mukavan hintaisia!

Tosi ihania villahaalareita löytyy myös kotimaisilta Kainolta ja Blaalta. Tuommoinen Blaan villahaalari meillä on ollut Veikolla pari vuotta sitten ja se on jemmattu uudenveroisena odottamaan pikkuveljen kasvua. 

Babyshopista löytyi myös tosi hyvin villavaatteita, niin alus- väli- kuin päällyvaatteiksi. Nuo Mini Rodinin luomumerinovillaiset pandavaatteet on kyllä aivan ihanat, mutta kantsii kurkata koko villavaatevalikoima täältä.

Babyshopissa on muuten juuri nyt käynnissä mid season sale, jossa lähes kaikki tuotteet -20% alenuksella!* Alennuksen saa koodilla: VIPSALE ja se on voimassa 10.10.2015 asti.

Minkälaisia villavaatteita teiltä löytyy?

*Poisluettuna tietyt merkit, kuten Mini Rodini, Molo, Ralph Lauren, Hunter ja Ugg. Ei koske alennettuja tuotteita.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.