ALEVINKKI LASTENVAATTEISIIN!

Heippa ja kivaa sunnuntaita! Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti? Me ollaan vietetty oman perheen kesken miehen syntymäpäiviä, käyty ostoskeskuksessa treffaamassa shoppailureissulle tulleita sukulaisia, herkuteltu (taas ihan liikaa) ja eilen käytiin Veikon kanssa Tampereen Työväen Teatterissa  katsomassa Risa ja Räsä, hauska ja välillä vähän jännittäväkin tarina kahdesta hammaspeikkosisaruksesta. 

Perheen pienin alkaa olla sen verran hyvin toipunut flunssastaan, että tänään meillä on suunnitelmissa lähteä etsimään kaunista syksyistä paikkaa, jossa haluaisin ottaa vähän yksivuotiskuvia, ja samalla muutamia kuvia poikien syysvaatteista.

Ennen kuin riennän kameroineni ulos, halusin kuitenkin tulla vinkkaamaan yhdestä huippualesta.

Babyshopissa käynnistyi juuri Mid Season Sale, jossa tuhansia tuotteita -20% alennuksella!

Valikoima on kyllä ihan huikea. Alesta löytyy vaatetta niin arkeen, juhlaa, sisälle, ulos, syksyyn, talveen ja myös odottaville äideille, ihan vastasyntyneille ja vähän isommillekin naperoille. Kurkkaa ihmeessä koko valikoima täältä.

Meillä on vielä muutamia juttuja, mitä tarvitaan tulevalle talvelle. Tarvetta on ainakin toppatakeille, välikerrosvaatteille ja sisävaatteita varsinkin nopskaa kasvava pikkuveli tarvitsee aina ja jotain kivaa tekee mieli hankkia isoveljellekin. Ja talven asustetilanteen tsekkaan nyt myös, jos vaikka kintaille tai talvikengille on tarvetta, sillä niitäkin tuolta alesta nyt löytyy. Niin ja tietenkin nyt olisi hyvä hetki ennakoida joulua, ja hankkia pukinkonttiin täytettä vähän edullisemmin.

Onko teillä jo syksyn ja talven vaatteet kasassa?


Aleen ei kuulu seuraavat merkit: Bugaboo, Babyzen, Obrit, Babyjogger, Britax, BRIO, BeSafe, Ergobaby, Maxi-Cosi, Stokke, Maclaren, Mini Rodini, Molo, Ralp Lauren, Hunter ja UGG.