SISUSTUSALESSA MUN LEMPPARIT

Sisustusjuttujen parissa jatketaan tänäänkin, ja tällä kertaa olisi kivaa alekoodia tarjolla!
Finnish Design Shop täyttää yksitoista vuotta ja nyt kahden päivän ajan (ke 28.10- to 29.10) koko valikoimasta saa -11% alennusta koodilla: FDS11VUOTTA
Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita ja myös Outletin tuotteita (ei koske kampanjatuotteita).

Keräilin tuohon alle mun omia lemppareita, joista osa meiltä löytyy, osa on ostoslistalla ja osa muuten vaan ihania. Yllättäen tuohon valkkaantui myös mun sisustuksen lempivärejä, valkoista, minttua ja vaaleanpunaista. Ihanan hempeää ja söpöä, hah.

1. Dots ripustin // 2. Myy valaisin // 3. String Pocket // 4. Ballograf kynä // 5. Nappula kynttilänjalat // 6. Dropit koukku //. 7. Wire kori // 8. Half moon tapetti // 9. E27 valaisin // 10. Analog kello // 11. //  DLM pöytä 12. Harlequin tapetti // 13. Bobles elefantti

Kannattaa kyllä hyödyntää tuota alekoodia, jos on jotain sisustushankintoja mielessä. Tai miettiä jo joululahjahankintoja. String Pocket meillä oli ostoslistalla lastenhuoneeseen, joten se kantsii tietty nyt tilata ja yhden jutun ajattelin tilata itselleni joululahjaksi, haha!