ALEKOODI JA ILMAINEN TOIMITUS REIMALLE!

Vinkkasinkin muutama päivä sitten Reiman alesta, jossa on paljon talven uutuuksia -20% alennuksella. Ja arvatkaapas mitä? Sain teille jakoon vielä -10% alekoodin, joka käy koko Reiman valikoimaan, myös siis noihin jo alennettuihin hintoihin! Ja mikä parasta, tuota koodia käyttämällä myös toimitus on ilmainen. Kannattaa kurkata myös ale-osastolle, sieltä löytyy välikauteen ja talveen vaatteita jopa puoleenhintaan, ja näistäkin saa alekoodilla vielä -10% pois, sekä ilmaisen toimituksen.

Koodi on HALLOWEEN2015 ja se on voimassa sunnuntaihin 1.11 asti. Jos haluat lähteä heti shoppailemaan, kauppaan pääset tästä. Muussa tapauksessa kurkkaa postauksen loppuun, josta löydät toisenkin kivan alevinkin

Sitten se toinen vinkki viikonlopulle. Crocsilla on viikonlopun ajan voimassa kampanja, jossa kahden kenkäparin ostaja saa toiset kengät puoleenhintaan. Loistava tilaisuus tarkistaa syksyn ja talven kenkätilanne ajantasalle! Crocsin verkkokauppaan pääset tästä.

Ja hei, muistuttelen vielä myös House of Brandonin alekoodista! Koodilla HBR1208 saa 15 euroa alennusta yli 50 euron tilauksiin. Koodi on voimassa 1.11 asti. Kauppaan pääset tästä.