KRISTALLEIN KORISTELTU KATSE

Yhteistyössä Instrumentarium & Indiedays

Miten musta tuntuu, että kesällä on kaikenlaista kivaa menoa lähes joka viikonlopulle, kun taas nämä syksyn viikonloput kuluu kotona viltin sisään kääriytyneenä ja kynttilänvaloa fiilistellen.

Niinpä olikin kiva viettää viime lauantaina vähän erilaista päivää. Me lähdettiin heti aamutoimien jälkeen ajelemaan kohti Helsinkiä, missä mies vei poikia Sealifeen, ja mä vietin monien muiden bloggaajien tavoin mukavaa iltapäivää Indiedaysin Blogger’s Inspiration Dayssa.

Inspiration Dayssa oli monia kivoja yhteistyökumppaneiden pisteitä, mutta mä taisin kyllä olla eniten innoissani, kun vihdoin tapasin ekaa kertaa livenä Lumoblogeista tutuksi tulleet Jennin, Sonjan ja Hannan!

Yhteistyökumppaneiden pisteistä herätti yksi yli muiden mielenkiintoni, ja eniten odotin Instrumentariumin osastoon tutustumista, sillä siellä oli esillä tämän syksyn uutuus, yksinoikeudella Instrumentariumiin saapunut Heritage-merkin Swarovski-kristallein koristellut kehykset.

Heritagelta löytyy ajattoman tyylikkäitä ja kauniita kehyksiä, joiden muotoilu onkin saanut inspiraation menneiden aikojen klassisesta tyylistä.

Lauantaina pääsin hypistelemään ja sovittelemaan nyt noita uutuuskehyksiä, jotka olivat säkenöivin Swarovski-kristallein koristeltuja. Mallisto oli kyllä tosi onnistunut, kristallein koristelluissa kehyksissä tuli ihanasti vähän luksusolo, ja kristalleja oli juuri sopivan hillitysti, että lasit käyvät mainiosti ihan arkikäyttöön. Hehkuvat kristallit silmälaseissa, ihanaa arjen pientä luksusta!

Tykkään tosi paljon nykyisistä melko kulmikkaista ja mustista muovisankaisista silmälaseistani, mutta vaihtelun vuoksi näille, ihastuinkin tuosta Heritagen Swarovski-mallistosta naisellisiin hieman pyöreämmän mallisiin kehyksiin. Mulle itselle on tärkeää, että kehykset ovat laadukkaat ja omaa silmääni täysin miellyttävät, sillä silloin niitä tulee myös mielellään käytettyä ja lasit päässä on hyvä olla. Tiedättehän, vähän kuin se lempparein vaate, joka päällä on turvallinen ja varma olo.

Tuossa alla olevassa kuvassa sovittelen yksiä kehyksiä, jotka ehkä vähän muistuttavat nykyisiä lasejani (ehkä siksi päätyivätkin päähäni, turvallinen valinta, haha), mutta mallistosta löytyy kehyksiä moneen eri tyyliin. Heritagen Swarovski-mallistoon pääset tutustumaan lisää täällä.