KURKISTUS TYÖHUONEESEEN JA ZIPIT ALEKOODI!

Meillä on olohuoneen jatkeena pariovilla varustettu huone, joka on aikamoinen monitoimihuone. Tuo huone on pääasiassa mun työhuone, mutta se on myös vierashuone ja videoidenkatseluhuone. Tosin siellä on niin pieni telkkari, etten näe katsoa sitä, mutta Veikko siellä joskus katselee lastenohjelmia, hah.

Jonkin aikaa sitten me vaihdettiin musta rautainen vuodesohva tuohon Ikean valkoiseen sohvasänkyyn, ja siitä alkoikin pähkäileminen, että miten sen saa pedattua siististi. Koska tuon sohvan saa levitettyä parivuoteeksi, on siinä kaksi patjaa petareineen, ja tilanpuutteen vuoksi ne on myös säilytettävä siinä. Melko vaikeaa onkin saada tuo patjapino siististi päiväpeitolla peitettyä niin, ettei ne patjat jostain kohtaa vilku, ja varsinkin niin, että se päiväpeitto myös pysyy paikallaan.

Beditiltä kuitenkin löytyi superhyvä ratkaisu tähän ongelmaan, mittojen mukaan ommeltu Zipit-päiväpeitto

Zipit-päiväpeittohan on suorastaan nerokas keksintö! Kyseessä on ikään kuin pussi, jonka sisälle patja asetellaan. Alimmaisena on siis ohut kangas, jonka päälle patjat laitetaan, ja sivuille tuleva kangas on tummoista jämäkämpää ja tosi laadukkaan tuntuista kangasta ja samaa kangasta on myös tuo päiväpeitteen päällimmmäinen osa. 

Päiväpeitto ommellaan mittojen mukaan (normaalisti korkeusmittaan lisätään 2-3cm tilaa petivaatteille, mutta me ei jätetty, kun tuossa vierassängyssä ei ole tarkoitus peittoa säilyttää) ja näitä saa niin tavallisille patjoille, kuin runkopatjasänkyihinkin.

Kankaista ja vetoketjuista löytyy useita värivaihtoehtoja, ja päiväpeitto on mahdollista tilata kokonaan yksivärisenä, tai ihan minkälaisella väriyhdistelmällä haluaakaan. Siis kokonaan yksivärisenä tai kankaat yhtä väriä ja vetoketju toista, tai vaikka muuten yksivärisenä, mutta kansi toisella värillä. Valikoimasta löytyy myös Vallilan kankaita ihanilla kuoseilla!

Niin, ja kaiken tämän väriloiston seasta mä valkkasin valkoisen harmaalla vetoketjulla, heh. Mutta tykkään kyllä kovasti. Tuo valkoinen on ihanan raikas ja harmaa vetoketju tuo kivaa ilmettä muuten yksiväriseen päiväpeittoon. Niin ja jos joskus alkaa kyllästyttämään, niin noita vaihtokansia voi ostaa myös erikseen.

Meillä Zipit-päiväpeitolla pelastettiin työhuoneen ilme, mutta varmasti lastenhuoneessa tämä olisi myös ihan huippu. Koska tuo kansi tosiaan avataan ja suljetaan vain vetoketjulla, saa lapsi helposti pedattua sängyn ihan itse. Ja koska tuo päiväpeitto on mittojen mukaan ommeltu, pysyy se myös aina napakasti paikallaan. Varsinkin kerrossänkyjä on aika hankala pedata, niin sellaiseen tämä on varmasti myös ihan loistava.

Ja nyt se otsikossa lupaamani alekoodi! Koodilla: Joulu15 saa tilauksen ilman postikuluja! Koodi siis vähentää loppusummasta 9 euroa. Koodi on voimassa 10.12.2015 asti.

Tarkemmin Zipit-päiväpeittoihin voit tutustua Bedit verkkokaupassa.