LUKIJA-ALE: CROCSIT -25% (MYÖS JO ALENNETUT!)

Aikaisemmin jo pikaisesti kerroin, että blogini lukijoille on nyt tarjolla mukava alekoodi Crocsille, koodilla CROCSFI25 kun saa -25% alennusta koko valikoimasta, myös jo niistä valmiiksi alennetuista malleista!

Halusin vielä muistutella tuosta alekoodista, sillä Crocsilla on nyt kivasti uutuusmallejakin alennettuna, joten tuon -25% alekoodin kanssa saa nyt kenkiä tosi edulliseen hintaan.

Esimerkiksi nuo ekan kuvan superihanat Marin balleriinat ovat nyt -30% ja siihenkin saa vielä tuon -25% alennuksen lisäksi.

Myös juuri tähän säähän ihan parhaita Colorlite-kenkiä, jotka myös mulla ja lapsilla on nyt käytössä, on valmiiksi alennettuna. Ja jos Joulupukin konttia haluaa jo alkaa täyttämään, kannattaa kurkata myös ihanat Frozen ja Star Wars Clogit, joista osa malleista myös vilkkuu!