JOULULAHJAVINKKEJÄ: MITÄ LAHJAKSI LEIKKI-IKÄISELLE?

Nyt kun marraskuun puoliväli on jo ylitetty, niin eikös ole juuri sopiva aika alkaa vähän hössöttämään joulusta? Meillä joulukoristeet odottelee vielä kaapeissa, mutta pari rasiallista wiener nougaata, mun lempparijoulusuklaata oon jo kantanut kaupasta kotiin (ja toki syönyt myös), ihan vaan lähestyvän joulun kunniaksi, hah.

Ajattelin tehdä muutaman joululahjavinkkipostauksen ja tähän ekaan keräsin leikki-ikäisten lahjoja miettiville niitä leluja, mitä meidän neljävuotias poika on toivonut. Varsinaiseen toivelistaan (mikä eilen jätettiinkin ulos tonttujen vietäväksi) Veikko sai laittaa neljä toivetta, joten niiden lisäksi tässä on muita juttua mistä tiedän lapsen tykkäävän. Ehkäpä tästä löytyy vinkkejä myös muille lahja-asioiden kanssa pähkäilijöille?
Tuosta kollaasin alta löytyy suorat linkit tuotteisiin ja aika monet noista ovatkin juuri nyt alessa.

1. Frozen elokuva // 2. Ryhmä Hau paloauto // 3. Lego // 4. Lego Elsan jäälinna // 5. Lego säilytysrasia // 6. Lego pirates // 7. Darth Vader asu // 8. Yoda valaisin // 9. Hama joulupakkaus // 10. R2-D2 // 11. Star Wars Clogit // 12. Stiga rattikelkka

Meilläkään ei olla vältytty Frozen-huumalta, vaan Olafista, Annasta ja varsinkin Elsasta höpötellään päivittäin. Tuossa Elsan jäälinnassa (joka on tällä hetkellä kivassa tarjouksessa täällä) yhdistyykin kaksi tämän hetken lemppariasiaa, Frozen ja Legot.

Ryhmä Hau tuntuu olevan kova sana edelleen. Meillä Veikko sai näitä paljon synttärilahjaksi, mutta joitain ajoneuvoja vielä puuttuu ja tuosta Samin paloautosta onkin puhuttu paljon. Nämä Ryhmä Hau ajoneuvot tuntuu olevan aika kiven takana, mutta täältä niitä löytyy ainakin tällä hetkellä kiva valikoima.

Legoja taitaa olla toiveissa ihan aina, ja täältä löytyykin kaikki Legot nyt -20-40% alennuksella! Tuo iso merirosvolaiva oli yksi vaihtoehto syntymäpäivälahjaksi, joten täytyy katsoa, päätyisikö se nyt joululahjapakettiin. Se vaan taitaa olla joku BR-lelun oma malli, en ainakaan muualta ole sitä löytänyt, mutta ihan kivassa alessa sekin nyt on.

Noita hauskoja jättisuuria legopalikkasäilytysrasioita meiltä muutama löytyy, ja niitä on myös Veikko itse toivonut lisää. Ne onkin kyllä tosi kivan näköisiä sisustuksessa ja oikeasti myös tosi käteviä lelujen säilyttämiseen. Legosäilytysrasiat -20% alella löytyy täältä.

Star Wars jutut uppoaa neljävuotiaalle kovasti, ja tuommoista Darth Vader asua ja valomiekkaa on myös toivottu. Muutenkin roolivaateleikit tuntuu olevan nyt lemppareita. Tuommoinen Yoda pöytävalo on mun mielestä hauskan näköinen, ja se voisi toimia kivasti yövalona poikien makuuhuoneessa. R2-D2 robotti taitaa olla Veikon lempparihahmo Star Wars tyypeistä ja tuommoista robottia onkin ihasteltu moneen kertaa lelukaupassa. Vilkkuvat Star Wars Clogit Veikolta löytyykin, ja ne on kyllä varma hitti muidenkin pikkupoikien joulupakettiin! Ja koodilla CROCSFI25 saa vielä 26.11 asti -25% alennusta Crocsin verkkokaupassa (koskee myös jo alennettuja kenkiä). Ja jos mietitte Crocseja lahjapakettiin, niin kannattaa kurkata myös Frozen-valikoima.

Veikko tykkää kaikenlaisesta askartelusta, ja tuommoinen jouluinen hamahelmipakkaus voisikin olla mukavaa puuhastelua joulun pyhäpäiville.

Rattikelkka löytyy siitä tontulle toimitetusta lahjatoivelistasta, ja jos oikein ymmärsin, oli se toiveista tärkein. Näitäkin löytyy nyt Star Wars teemalla, mutta luulen, että meille olisi paras vaihtoehto tuommoinen punainen, pojan lempivärissä oleva Stiga.

Huomasitte ehkä, että mulle ei tuota vaikeuksia keksiä lahjaa neljävuotiaalle, haha. Oikeastaan vaikeus on nyt siinä, että mitä jätetään ostamatta, tarkoitus kun olisi hankkia ihan vain muutama paketti.