PARHAAT BLACK FRIDAY TÄRPIT

Mun piti kerätä teille pitkä lista Black Friday tarjouksia, mutta eilen meidän flunssaiselle kuopukselle nousi kuume, ja koko ilta menikin pikkupotilasta hoivaten. Kun vihdoin puolikahdelta yöllä sain lapsen nukahtamaan itsekseen, en oikein enää jaksanut kovin kattavaa listaa alkaa tekemään, haha, joten tässä tiiviisti koottuna vain ne parhaat!

BABYSHOP

Babyshopista saa tänään kivan -25% alennuksen koodilla: babyfriday (alekoodi ei koske Bugaboo, Mini Rodini ja Ralph Lauren merkkejä)

Kid’s concept // Rubber duck // Ebbe kids // The Tiny universe // Rubber duck // Ebbe kids // Kid’s concept // Molo

ELLOS


Elloksella on paljon kivoja Black Friday tarjouksia. Kurkkaa ainakin Legot ja Disney-lelut, lastenvaatteet, sekä joulukoristeet! Varsinkin Bloomingvillen superihanat joulukoristeet -50% alella on mun mielestä kiva löytö.


 Elloksen Black Friday tarjoukset löydät täältä.
HOUSE OF BRANDON


House of Brandonilta saa aleosaston tuotteista –20% lisäalen koodilla: BLACKFRIDAY. Koodi toimii naisten ja miesten ale-osioon ja se on voimassa 27.11-29.11. Aleosastolta löytyykin tosi kiva valikoima vaatteita, ja mukana on paljon syksyn uutuuksia, mm. takeista! Kaikki naisten aletuotteet löydät täältä.EVERYDAY MINERALS


Lopuksi vielä kiva alevinkki mineraalimeikkeihin! Everyday Mineralsilta tänään kaikki tuotteet -25% koodilla: COLORFUL FRIDAY. Kurkkaa ainakin Brighten jojoba -korjausväri, ihan loistava tuote tummille silmänalusille! Koko valikoiman löydät täältä.

SCANDINAVIAN DESIGN CENTER


Scandinavian Design Centeristä saa koko valikoimasta -20% alen koodilla: SDC_MUSTA20
Katso ainakin String Pocket hyllyt ja Ferm Living ihana joulukalenteri ja koko joulukoriste-osio!

CROCS


Crocsilla on Black Fridayn aikana monet mallit -30%, koko valikoiman löydät täältä.