LUUKKU 1: ALEKOODI

Tänään se alkaa, Karkkipurkin ikioma ihana joulukalenteri! Luvassa on ihan huippuja alekoodeja, superkivoja arvontoja ja muita mukavia yllätyksiä. Joka aamu avataan uusi luukku, joten pysykäähän kyydissä.

Mutta pidemmittä puheitta, kurkataanpa sinne ihan ekaan luukkuun!

Joulukalenterin ensimmäisen luukun tarjoaa Lastenpuoti Tenavalinna, ja tänään koodilla: KARKKI saa kaikista normaalihintaisista tuotteista -25% alennuksen! Koodi syötetään ostoskorissa, alennuskupongit kenttään, voimassa 1.12.2015.
Ja pissst… Kantsii liittyä VIP-asiakkaaksi, sillä silloin toimitus on ihan ilmainen.

Tenavalinnasta löytyy kivoja lastenvaatteita, brändilistalta löytyy mm. Aarrekid, Blaa!, Hatley, Maxomorra, Molo kids, Racoon ja monet muut. Koko valikoiman löydät Tenavalinnan verkkokaupasta.