LUUKKU 10: VOITA LAHJAKORTTI HOUSE OF BRANDONILLE

Tänään avataan joulukalenterin kymmenes luukku, ja luvassa on jälleen superkiva arvonta!
Yksi mun omia lempparivaatekauppoja on House of Brandon, kivalla ja kohtuuhintaisella valikoimallaan, sekä supernopealla toimituksella. Brändilista on pitkä, mutta omia suosikkejani on mm. Vila, Selected Femme, Dr Denim ja edc by Esprit.
Nyt muuten koko House of Brandonin valikoima on vähintään -20% alennuksessa tämän viikon loppuun asti. Valikoimasta löytyy myös paljon kivoja juttuja miehille, jos vaikka joululahjoja on vielä ostamatta!

Mutta nyt siihen arvontaan!
Palkintona on 50 euron lahjakortti House of Brandonille, ja voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttiboksissa mikä on suosikkituotteesi House of Brandonin valikoimasta. Jos olet anonyymi osallistuja, niin jätä myös sähköpostiosoitteesi, että saan voittajaan helposti yhteyden. Arvonta päättyy 12.12 klo 23.00