LUUKKU 14: CROCS STAR WARS ARVONTA

Ihanaa uutta viikkoa! Tänään avataan joulukalenterin neljästoista luukku, josta löytyykin jälleen superkiva arvonta.
Jokos te muuten odotatte ylihuomenna ensi-iltansa saavaa Star Wars: The Force Awakens elokuvaa? Mehän ei olla yhdessä mieheni kanssa käyty neljään vuoteen elokuvissa, koska ei olla vielä(kään) hankittu lastenhoitajaa (sanokaa nyt, ettei me olla ainoita, haha!), mutta varmasti katsotaan tämäkin elokuva sitten jälkikäteen kotisohvalta käsin.
Innokkaimmat ja tosifanit pääsevät kuitenkin uuden elokuvan pariin jo tällä viikolla ja Star Wars faneilla on muutenkin nyt mukavaa, kun uuden elokuvan myötä löytyy monenlaista aiheeseen liittyvää oheistuotetta, ja myös Crocs on päässyt Disneyn kanssa toteuttamaan oman Star Wars mallistonsa! Myös meidän pojilta löytyy Star Wars Clogit, ja varsinkin vilkkuvat versiot on olleet aikamoinen hitti, ja nuo kengät ovat kyllä myös kiva ja käytännöllinen vinkki pukinkonttiin!

Ylärivi: vasen, keskellä, oikealla. Keskirivi: Vasen, oikea. Alarivi: Vasen, keskellä, oikealla.

Arvonta!

Tuosta yllä olevasta kollaasista löytyy vaihtoehdot, joista varastotilanteen mukaan voi voittaja valita mieluisat Star Wars Clogit.
Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, minkä parin valitsisit, jos voitto osuu kohdallesi. Jos olet anonyymi osallistuja, niin jätä myös sähköpostiosoitteesi, että saan voittajaan yhteyden.
Arvonta päättyy 16.12.2015 klo 23.00

Loppuun muistuttelen vielä, että koodilla CROCSFI15 saa koko Crocsin verkkokaupan valikoimasta -15% alennuksen! Verkkokauppaan pääset tästä.

Lego Duplo -arvonnan voitti Lotta K, voittajalle on lähetetty sähköpostia. Ja eilisen luukun lastenvaatelahjakortin arvontaan ehtii vielä mukaan!