LUUKKU 17: TERVEELLINEN VÄLIPALAVINKKI & ARVONTA

Vielä saadaan kurkata muutamaan luukkuun, ennen kuin aloitetaan joulun vietto! Meillä Veikko on ihan innoissaan, kun joulukalenterin luukut alkavat käydä vähiin ja joulu lähestyy, ja samasta syystä mä oon ihan kauhuissani (lahjoja hankkimatta, ja sata muutakin asiaa tekemättä, haha). Oikeasti oon kyllä ihan rennoilla mielin, ja ajattelin joku päivä vinkkailla teillekin mun reseptin stressittömään joulunodotukseen.

Nyt kuitenkin katsotaan seitsemänteentoista luukkuun, josta löytyy maistuva ja terveellinen välipalavinkki, sekä kiva arvonta!

Berrypicker on kotimainen luomutuoteperhe, johon kuuluu Mustikka-täysjyvämuro, Mustikka-kauratuorepuuro, Puolukka-täysjyvämuro ja Puolukka-kauratuorepuuro.
Berrypickerin herkulliset ja terveelliset murot ja tuorepuurot pitävät nälän, väsymyksen ja napostelun loitolla. 
Berrypicker-tuotteissa on vain hyviä, hitaita hiilihydraatteja, joiden ansiosta verensokeri pysyy tasaisena ja kylläisyyden tunne säilyy pitkään. Hitaita, hyviä hiilareita saadaan täysjyväviljavalmisteista, kasviksista, hedelmistä sekä marjoista ja ne ovat mahdollisimman vähän prosessoituja. 
Kaikki Berrypicker-tuotteet valmistetaan Suomessa, suomalaisista luomuraaka-aineista: pääosin kaurasta, speltistä ja rukiista ja marjoista.


Tuotteissa käytetty isomaltuloosi on hidas hiilari, toisin kuin tavallinen valkoinen sokeri eli sakkaroosi. Isomaltuloosia on luonnossa mm. hunajassa ja sokeriruo’ossa. Berrypicker-marjoja ei ole kuivattu sakkaroosiin kuten yleensä tehdään, vaan luomumehuun. Isomaltuloosi on myös hammasystävällinen eikä aiheuta happohyökkäyksiä. 
Koska Berrypicker-tuotteet vapauttavat energiaa hitaasti (=hitaat hiilarit), ei verensokeri nouse ja laske äkillisesti, ja jaksat ilman väsymystä ja näläntunnetta pitkään.
Siksi Berrypicker-tuotteet sopivat erinomaisesti myös diapeetikoille, kuntoilijoille ja urheilijoille.

Ainakin musta tuntuu, että monet lapsille tarkoitetut välipalat on aikamoisia sokeripommeja, ainakin jos valitsee lapsiin vetoavilla tutuilla hahmoilla kuvitettuja maustettuja jugurtteja, (sokerikuorrutettuja) muroja tai välipalapatukoita. Siksi tämmöiset terveellisemmät vaihtoehdot ovat todellakin tervetulleita piristämään välipalavalikoimaa.


Ja sitten siihen arvontaan! Tällä kertaa kolme onnekasta voittaa Berrypicker lahjapakkauksen. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksissa, onko Berrypicker-tuotteet jo tuttuja, vai kuuletko niistä nyt ensimmäistä kertaa. Jos olet anonyymi osallistuja, jätä myös sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan yhteyden. Arvonta päättyy 19.12 klo 23.00. Onnea arvontaan!

Ja loppuun vielä luukusta 13 löytyneen Lasten Taikamaan arvonnan voittaja. Arvonnan voitti Anonyymi sähköpostiosoitteella cupido.maxi@xxxxxx, voittajalle on lähetetty sähköpostia. Ps. vielä tämä päivä aikaa osallistua luukun 15 lahjakortti-arvontaan!

Yhteistyössä Berrypicker