PARHAAT ALEVINKIT!

Heippa pitkästä aikaa! Mullahan sitten lopulta tuli niin kiire joulun viettoon, etten missään välissä ehtinyt käydä päivittämässä blogiin joulukalenterin viimeistä luukkua, ja hyvät joulut jäi blogin puolella toivottamatta. Meillä on ollut tosi kiva joulu, enkä ole tosiaan konettakaan ehtinyt aikaisemmin avata, sillä olen joka ilta simahtanut samaan aikaan lasten kanssa, haha. Nyt tulin kuitenkin pikaisesti vinkkailemaan parhaita aletärppejä ja katsotaan, jos huomiselle saisin vähän meidän kuulumisiakin tänne laitettua.

Crocsilla on superhyvät alet käynnissä, ja tuohon ylle keräsinkin omia lemppareitani, joista meillä ollaan tykätty. Nuo alet ovat parhaimmillaan -60% ja blogini lukijat saavat vielä lisäksi -25% alen tuohon päälle koodilla CROCSFI25

Kannattaa siis tosiaankin käydä kurkkaamassa Crocsin valikoima ja tehdä huikeita löytöjä nyt, kun kokoja on vielä hyvin jäljellä! Ostoksille pääset tästä.

Babyshopilla on suuri ale meneillään ja nyt kannattaa kurkata varsinkin Mini Rodinit, sillä merkki on yleensä poissuljettu alekamppiksista, joten nyt on loistava tilaisuus hankkia Mini Rodinin vaatteita kivaan alehintaan! Myös Molon toppaa löytyy kivoilla aleprossilla, kuten muitakin ulkovaatteita.

Ostoksille pääset tästä.

Finnish Design Shopin ennakkoale on vielä tänään 28.12 voimassa, eli koodilla PRESALE15 saa kaikista normaalihintaisista tuotteista -15% alen. Tuota alea kannattaa hyödyntää, jos on jotain tiettyjä hankintoja ollut mielessä, sillä varsinaiseen aleen tulee vain osa tuotteista, eikä esim. tuttuja klassikoita tule yleensä aleen. Ostoksille pääset tästä.

Myös Booztilla on alet käynnissä ja omat lempparini löytyy lasten puolelta. Varsinkin talven toppaa kannattaa katsoa nyt alehintaan, mutta paljon muutakin alesta löytyy. Booztin lasten aleosastolle pääset tästä.

House of Brandonin alesta löytyy tosi paljon vaatteita naisille ja miehille, alen löydät täältä.

Kurkkaa myös nämä alet: Ellos, Lekmer ja Reima!