LEMPIVAATTEET JUST NYT

Voikohan mukavampaa ja rennompaa ollakaan, kuin verhoutua päästä varpaisiin trikooseen (tai kaulasta nillkoihin, jos nyt ihan tarkkoja ollaan), hah. Musta on tullut viimeistään lasten myötä aika mukavuudenhaluinen, ja varsinkin kotona tykkään olla rennoissa vaatteissa, joissa on helppo touhuta lastenkin kanssa.
Yksi tämmöinen rentoiluasulemppari on kotimaisen Papun supermukava ja hauska Kanto-mekko ja Vimman lettileggarit. Tää on myös siitä kiva asu, että tämä menee rentona kotiasuna, mutta samoilla vaatteilla voi lähteä vaikka kaupungillekin.
Ja mukavasta puheenollen, ihan lempparit vuodesta toiseen on nuo Crocsin talvikengät. Pakkanen, mikä ihana tekosyy jumittaa näissä samoissa kengissä, haha! Noistakin muuten saa nyt sen -25% alen koodilla: CROCSFI25

Tiedättekös, mun yli vuoden kestänyt tukkakriisi alkaa olla nyt siinä pisteessä, että huitelen useimmiten hiukset sotkunutturalle pään päälle kietaistuna, koska oon näihin nyt niiin kyllästynyt. Mun ihana luottokampaaja lopetti yli vuosi sitten, ja parin kampaajakokeilun jälkeen etsin edelleen sitä oikeaa. Jos siis tiedät Tampereelta (tai seutuvilta) kampaajan, jolta löytyy itseltäänkin kivoja ideoita, niin kaikki vinkit otetaan riemunkiljahduksin vastaan!

Tää vuoden vaihtuminen saa kyllä aina aikaan uudistumiskuumeen. Sen lisäksi, että tekee mieli laittaa itsensä uuteen uskoon, on kotona tullut pyöriteltyä huonekaluja ja mattoja vähän uuteen järjestykseen, ja nyt täällä näyttääkin aika kivalle! Kivoja yksityiskohtia on myös lastenhuoneeseen tulossa, joten pian varmaan päästään taas kurkkaamaan sinnekin täällä blogin puolella.