MINI RODINI SS 16

No nyt näitä droppeja alkaa tipahdella myyntiin, varma kevään merkki sekin! Tänään on julkaistu kaksi ehkä kevään odotetuinta mallistoa, kun sekä Mini Rodinilta, että Gugguulta tuli myyntiin uusien mallistojen ekat dropit. 

Mun mielestä Mini Rodinilta tuli tällä kertaa aivan i-h-a-n-a mallisto! Siinä, missä syksyn mallistosta rakastuin lähinnä ulkovaatteisiin, löytyy tästä SS 16 mallistosta tosi paljon ihania juttuja.

Mallistosta löytyy Pre Spring mallistostakin tuttuja ihania yksisarvisia, nyt useammassa värissä. Hauskoja hiiriä, kissaa, pupua, dinoa, sydämiä, apilaa ja hmm tulikohan kaikki lueteltua. Ainakin tuttua pantteria löytyy myös kahdessa värissä. Ai niin, ja pandapipoa tuli nyt ekaa kertaa vaaleanpunaisella pohjalla, yleensä sitä on tullut vain valkopohjaisena.

Pico-takkeja ja -haalareita tuli nyt kolmessa värissä, vaaleanpunaista, tummansinistä ja oranssia. Aivan ihanat värit nuokin, mutta meiltä taitaa jäädä nyt tällä kertaa Picot väliin, sillä tuota vastaavaa tummansinistä meiltä löytyy vanhemmista mallistoista isommalle pojalle takkina, ja pienemmälle haalarina, eikä tuo oranssi nyt näin ensinäkemältä kyllä iske niin lujaa, että sitä me tarvittaisiin.

Ja mitkäs oli ne mun lempparit? No tykkään kyllä tosi paljon hauskoista pupuista ja kissoistakin, mutta mun suosikit on nuo mustat hiiret ja vaaleansiniset yksisarviset. 

Babyshopissa oli tosi hyvä valikoima Mini Rodinin uutuuksia (ja vanhaa mallistoa kivalla alella!) ja edelleen oli muuten myös lasten Converseja -50% alella!