MUN KEVÄTLEMPPARIT (SIS. ALEKOODIN)

Ihanaa ystävänpäivää! 

Nyt seuraa pieni kevätvaatefiilistelypostaus. Mun kevätvaatteet pitää sisällään (no niiden leggareiden ja pitkien paitojen ja mekkojen lisäksi) ainakin yhden siistimmän takin kaupunkikäyttöön, toisen jolla voi viilettää kahden vauhdikkaan lapsen perässä (ja joka on niin pitkä että käy myös niiden leggareiden kanssa), keväistä raitaa tietty taas, risat farkut, neuletakin joka käy kesän viileinä päivinä (koska niitä takuuvarmasti on luvassa taas) myös takista ja noh, lisää niitä pitkiä paitoja ja mekkoja.

1. Takki // 2. // 3. Takki // 4. Mekko // 5. Neuletakki // 6. Mekko // 7.  Farkut // 8. // Neuletakki

Noista kollaasin vaatteista mulla pari onkin (6 ja 8), ja vaikka tämä oli kevätvaatefiilistelyä, niin ihan käytössä nuo molemmat jo on. Ja pari juttua tuosta kollaasista lähti tilaukseen, mutta niistä lisää sitten myöhemmin, kun saapuvat ja ehdin kuvailla.

Kaikki kollaasin vaatteet on House of Brandonilta, jossa vietetään justiin nyt synttäreitä, ja siksi koodilla: HBR2 saa kaikesta (pois lukien Dr. Denim) -20% alennuksen! Aika kiva ale kevään uutuuksista, joita onkin kivasti jo saapunut. Koodi on voimassa 21.2.2016 asti ja kauppaan pääset tästä.

Pysykäähän muuten langoilla, sillä illalla on tulossa vielä toinen postaus, jossa kurkataan meidän vanhempien makuhuoneeseen!