YKSI TAKKI, 4 + 1 ASUA

Jokos teillä on mietitty tulevan kevään vaatteita? Meillä alkaa olla aika kivasti pojilla kevätkamppeet kasassa, vaikka muutama juttu menikin tätä postausta kasatessa vielä kevään must have -listalle.

Pienimmälle löytyi Babyshopista aivan ihana Mini a Turen takki* ja keräilinkin tähän muutamia erilaisia asuja tuon takin ympärille. Muhun uppoaa nyt ihan täysillä hempeät pastellisävyt, joita monelta merkiltä on jo ilmestynyt, mutta halutessaan pastellisen takin voi kyllä asustaa aika monella tapaa, eikä välttämättä enää pastellisuus ole eka mikä tulee asusta mieleen, vai mitäs sanotte?

1. Tyylikästä mustaa & harmaata

Mini A Ture // The BRAND // Superfit // Mini Rodini

2. Hempeää pastellia

Mini Rodini // Soft Gallery // Kavat // Mini a Ture

3. Raikasta sinistä

Mini a Ture // Kavat // Mikk-Line // Bobo Choses

4. Räväkkää punaista

Nova Star // Mini Rodini // Converse // Mini a Ture

Ja extrana vielä yksi asu tytöille!

5. Suloista vaaleanpunaista

Mini a Ture // Molo // Kavat // Dolly by Le Petit Tom

Tämä kollaasien kasaus on kyllä vaarallista puuhaa, kaikenlaista alkoi nyt tehdä mieli, haha! Isommalla pojalla on odottamassa nuo punaiset Converset, ja tuo Mini Rodinin pipohan on aivan täydellinen sen kaveriksi, miten en ole tuota aikaisemmin keksinyt! Ja pienemmälle myös löytyi nyt tosi kivoja juttuja takin kaveriksi, onneksi meillä jo aika monta kollaasien vaatekappaletta löytyykin. Ajattelin muuten tehdä sovittelupostauksen yhdestä kollaasien asuista vielä tälle viikolle, joten palataan näihin vielä uudelleen!