MENOVINKKI: MANSEN BLOGIKIRPPIS

Nyt seuraa mukava menovinkki huhtikuun alkuun! Sunnuntaina 3.4 järjestetään Tampereella Finlaysonin alueella (Vooninki, Väinö Linnan aukio 13) Mansen blogikirppis, jossa on mukana 21 bloggaajaa ja 5 yritystä. Tapahtuma on auki klo 11-14, ja kantsii olla jo heti ensimmäisen joukossa paikalla, sillä 150 ekaa saa goodie bagin! Muistuttelen tästä varmasti vielä lähemminkin, mutta ajattelin jo vinkata, niin voitte merkata tuon päivämäärän kalenteriin.

mansen blogikirppis 2016

Mäkin olen blogikirppiksellä mukana, mutta tällä kertaa en bloggaajana, vaan Tuutilulla on yksi noista mukana olevista yrityksistä, joten vaatteiden sijaan raahaankin mukanani supersöpöjä juttuja, ainakin suositut Lightboxit, yövaloja ja kirjainbannereita ajattelin ottaa mukaani, ja katsotaan nyt mitä kaikkea kerään kasaan. Jos muuten teillä on jotain tiettyä mielessä, mitä haluaisitte että otan mukaani, niin laittakaa vaikka viestiä myynti@tuutilulla.fi.

tuutilulla

Huomenna jatketaan sitten taas vaatejutuilla. Välikausikamppeista olisi vähän asiaa, ja mukavaa alekoodiakin jaossa, jee!

Jokos merkkasitte päivän kalenteriin?