OIKEASTI IHANA AUTOMATTO! (SIS. ALEKOODIN)

tuutilulla automatto

Enpä olisi muutama vuosi sitten arvannut, että voisin olla näin innoissani automatosta! Vielä vuosia sitten automatosta tuli mulle ensimmäisenä mieleen ne vihreäpohjaiset bukleematot, joissa on tsiljardi eri väriä. Toista on nyt, sillä näistä kivoja ja sisustukseen sopivia automattoja on jo useammankin laista!

Tuutilullassa onkin ollut jo pitkään myynnissä supersuosikkia, ihanaa modernia OYOY:n automattoa, ja nyt me saatiin valikoimaa täydentämään aivan ihana Bloomingvillen automatto! Tuo Bloomingvillen matto on aika kivan kokoinen (100 x 150cm) ja käy hyvin pieneen huoneeseen ainoaksi matoksi. Pesulapussa lukee 30 asteen hienopesu, joten tarvittaessa maton voi nakata myös pesukoneeseen. Tästä tuli kyllä heti ihan mun lemppari!

bloomingville automatto

bloomingville automatto

tuutilulla automatto

Mun mielestä lastenhuone saa olla kodin muuhun sisustukseen mätsäävä, ja se voi silti olla leikkisä ja lapsellinen. Tai ainakin meillä on justiin näin. Huoneessa on aika hillitysti värejä, tekstiilit ja seinät on neutraalin väriset, suurin osa leluista on laatikoissa ja kaapeissa piilossa. Toki huoneeseen mahtuu myös niitä leluja, jotka saavat olla esillä, mutta yleisilme on mun mielestä silti aika rauhallinen, mutta kuitenkin ihanan lapsellinen.

Tämän viikon loppuun asti blogini lukijat saavat kivan edun tähän ja muihinkin mattoihin, sillä koodilla: KARKKIPURKKI10 saa -10% alennuksen kaikista Tuutilullan matoista. Mattovalikoiman löydät täältä. Koodi on voimassa 25.9.2016 asti.

bloomingville automatto

automatto

automatto lastenhuone

lastenhuoneen sisustus

Ihastuiko joku muukin tähän mattoon?

Ps. Joko luit edellisen postauksen synttärihaastattelun ja kurkkasit ihanat syksyiset kuvat?