5 + 1 VINKKIÄ ISÄNPÄIVÄLAHJAKSI

Jokos teillä on isänpäivälahjat tulevaa sunnuntaita varten hankittu? Jos ei, niin tässäpä muutama kiva vinkki, ja jos taas lahjat on ehditty jo hommaamaan, niin nappaa vinkit talteen vaikka joulun tai tulevien syntymäpäivien varalle!

Meillä paketista paljastuu sunnuntaina lasten askarteluita, mutta niiden lisäksi ollaan yleensä käyty yhdessä ostamassa jotain pientä. Päivää vietetään ihan oman perheen kesken, kokataan kotona jotain spessumpaa ruokaa, tai vielä parempaa, astellaan valmiiseen pöytään. Niin ja kakkua täytyy kyllä olla, siitä pitää huolen Veikko. Toivottavasti kykenen tänä viikonloppuna parempaan suoritukseen, kuin muutama viikko sitten miehen syntymäpäiväaamuna, jolloin kiireessä sulatin kaupan pakastealtaasta ostetun mutakakun ja kuorrutin sen (sentään itse vatkatulla) kermavaahdolla. Tosin Veikko kyseli jälkeenpäin, että ”mistä sä äiti olit tilannut sen kakun?”, että ehkä se ainakin maistui ihan hyvälle, vaikka aika ruma olikin, haha!

lahjaideoita miehelle

Lehdet // Tossut // Superlahjakortti // Vaatteet

Harrastukseen liittyvää. Meillä ei tässä elämäntilanteessa ole oikein aikaa omille harrastuksille ja siksi tuleekin harrastettua jotain sellaista, jota voi tehdä oman aikataulunsa mukaan koska vaan. Mies harrastaa jonkin verran pyöräilyä ja siihen liittyviä juttuja ollaan joskus ostettu lahjaksi.

Luettavaa. Meille ei tällä hetkellä tule mitään tilattua lehteä, kun ei niitä oikein olla ehditty lukemaan, mutta ehkäpä nyt talvella lehtien lukuunkin voisi löytyä aikaa. Ainakin ajatuksena sohvannurkka vilttiin kääriytyneenä lehden ja glögimukin kanssa kuulostaa kyllä mukavalle.
Isänpäiväksi olikin mukavia lehtitarjouksia, kaikki lehdet 20 eurolla ja kaupanpäälliseksi saa nahkaisen lompakon.

Vaatteita. Vaikka kalsaripaketti vuosi toisensa jälkeen saattaa kuulostaa vähän tylsältä, niin onhan se kyllä käytännöllinen lahja, eikä tule sitten väkisin ostettua mitään turhaa. Ja meillä ainakin mies on niin tottunut tuttuun kalsaripakettiin, että osaa jo odottaa sitä lahjaksi, haha.
Ja pissst! House of Brandonilta saa kaikista miestenvaatteista -20% alennuksen koodilla: ISÄ ja tuo koodi koskee myös valmiiksi alennettuja tuotteita. House of Brandonilla on supernopea toimitus, joten vielä ehtii tilaamaan niin, että tilaus on perillä perjantaina.

Lämpöiset tossut. Meillä on molemmilla tuommoiset Crocsin superpehmoiset tossut* ja itse hiihtelen niillä aamusta iltaan. Niin ihanat jalassa, ja varmasti mukava löytö myös lahjapaketista. Crocsin verkkokaupasta saa -25% alennuksen koodilla: Nov25FI ja tuo alennus siis koskee muitakin tuotteita, kuin vain näitä tossuja. Isänpäiväksi ei taida enää ehtiä verkkokaupasta tilaamaan, mutta kannattaa käyttää tuota koodia joululahjaostoksiin, tai jos muuten on vielä talvikengille tarvetta. Näitä tossuja löytyy myös Crocsin myymälöistä, joten sellaisesta ehtii tossut käydä vielä nappaamassa isänpäiväpakettiin.

SuperLahjakortti. Aivan loistava lahjaidea isänpäivään, joululahjaksi, tai ihan mihin vaan! SuperLahjakortti on lahjakortti, jonka saaja saa valita yli 100 liikkeen ja elämyksen joukosta mieleisensä vaihtoehdon.
Eli SuperLahjakortti ostetaan Presentcard.fi sivustolta, ja kortti toimitetaan joko postitse tai heti sähköpostitse tai tekstiviestinä. Sopii siis hyvin myös mattimyöhäisille, hih.
Kortissa on koodi, jonka sitten lahjan saaja syöttää Presentcard.fi sivustolla ja valitsee yli 100 lahjakortin joukosta, mihin haluaa SuperLahjakorttinsa käyttää.
Sain itsekin blogin kautta testiin SuperLahjakortin ja se oli tosi helppo lunastaa ja valinnanvaraa oli todellakin paljon!

Aineeton lahja. Lahja voi tietenkin olla myös jotain aineetonta, kuten vaikka retki metsään valmiiksi tehtyjen eväiden kanssa tai isänpäivälounas ravintolassa.

Onko teillä tapana ostaa isänpäivälahjaa, vai riittääkö lasten askartelut?

Postauksessa mainoslinkkejä.
* Saatu