PÄIVÄN (MINI)ASUNA IHANA BOOSO (SIS. ALEKOODIN!)

booso lippis

Varsinainen halloween osui nyt hassusti keskelle viikkoa, ja siksi tuon hurjan kummitusjuhlan vietto onkin tainnut jakaantua kahdelle viikonlopulle. Meillä vietetään halloweenia vasta tulevana viikonloppuna ja eilen aloitettiinkin jo virittäytyä juhlatunnelmaan laittamalla halloweenkoristeita kotiin. Ulko-ovelle kaiversin kurpitsalyhdyn, ja nyt portailla odottaa hurjasti virnistelevä kurpitsa, jos saadaan viikonloppuna ovelle pieniä keppostelijoita.

Huomenna ajateltiin sitten aloittaa viikonlopun vietto pienillä oman perheen halloweenkemuilla, joten jotain jännittäviä ja hurjia herkkuja täytyisi huomenna loihtia. Ja kun halloween saadaan tästä juhlittua pois, niin sitten voikin jo laitella ekat joulukoristeet, iiik! Enpä malttaisi odottaa!

Mutta nyt näihin kuviin! Lupailinkin aikaisemmin Booson lastenvaatteista sovituskuvia ja tässäpä näitä nyt olisi muutama.

booso lastenvaatteet

booso lastenvaatteet

booso lippalakki

Näissä kuvissa vaatteet on kokoa 6-7y, eli 116/128 ja syksyllä kuusi vuotta täyttäneellä lapsella on mittaa 117cm, ja lapsi käyttää useimmiten vaatteissa kokoa 122cm (tai 116/122).

Mitoitus näissä vastaa tupla-, tai tässä tapauksessa triplakoon pienempää kokoa, eli mun mielestä nämä vaatteet vastaa 116/122 kokoa, ja esim. tätä pienmpi koko 4-5y (104-110cm) on justiin sopiva meidän kolmevuotiaalle 98-104 koon vaatteita käyttävälle.

Matsku näissä Booson sisävaatteissa on ihanan napakkaa, paksua ja mukanavantuntuista puuvillaa, ja vaatteiden mallit ihanan rentoja.

Lapsi itse ihastui tuohon takkiin, enkä kyllä ihmettele, sillä se on aivan ihanan pehmoisen tuntuinen ja mukavan kevyt. Justiin sopiva tämmöisille nolla- ja muutaman asteen plussakeleille ”kauppatakiksi”. Tuutilullassa on muuten kaikki syksyn uutuustakit -30% alessa, joten nyt kantsii napata takit tähän loppusyksyyn tai ostaa edulliseen hintaan jemmaan jo ensi kevättä varten!

Ja nyt sitten se alekoodi, eli Booson vaatteista (ei lippikset) saatte -15% alen koodilla: KARKKIBOO15 ja tuo koodi on voimassa 12.11. asti. Ja valikoiman löydät täältä.

booso lastenvaatteet

booso alekoodi

Mitäs tykkäsitte asusta?