KESÄN HOUSULEMPPARIT

Mun yksi tämän kesän vaatelamppari on ollut ihanan viileät ja rennot viskoosihousut viime kesältä. Vaikka tykkään käyttää mekkoja ja hameitakin, niin rennot housut on vaan superkätevät pyöräillessä ja lasten kanssa touhutessa.

Ajattelin, että olisi kiva löytää vaihtelun vuoksi toisetkin vastaavat rentoilukesäpöksyt, ja koska Elloksella on tällä hetkellä koko Elloksen oma valikoima -25% alessa (alen saa koodilla 375717), suuntasin ekana sinne.

ellos alekoodi

1. aurinkolasit // 2. toppi // 3. aurinkolippa // 4. kengät // 5. laukku // 6. housut

Ja bingo! En kyllä olisi uskonut, että housut löytyy heti ekasta kaupasta, mutta Ellokselta löytyi juuri sopivasti rentoja viskoosihousuja, ja vieläpä useassa eri kuosissa! Nuo pilkulliset taisi olla nyt mun lempparit, vaikka kukallisetkin oli kyllä aika ihanat, ja yksiväriset taas helppo yhdistää muiden vaatteiden kanssa.

Keräsin tuohon yhden kesäasun noiden housujen ympärille, ja nyt luulen, että mun on pakko saada tuollainen neuletoppi (pellavaa ja viskoosia)! Tykkään käyttää paljon valkoisia simppeleitä yläosia, mutta on kuitenkin kiva, että paidassa olisi jotain jujua. Tuollainen neuletoppi on ihanan yksinkertainen, mutta kuitenkin paljon kivempi, kuin aivan tavallinen trikootoppi.

Aurinkolippa näyttää superhauskalle myös, vaikka lierihattu tietenkin suojaisi paremmin auringolta koko päätä ja niskaa. Rento olkikassi on ihanan kesäinen, ja kiilakorkosandaalit aivan ihanat, vaikka todellisuudessa kyllä valitsenkin aina arkeen matalat kengät.

Ai niin, Elloksella tosiaan on nyt koko heidän oma valikoima -25% alessa ja tuo ale koskee myös huonekaluja! Alen saa koodilla: 375717. Kantsii siis kurkata ja päivittää omaa tai lasten kesävaatekaappia, tai kurkata sinne sisustusosastolle, jossa mm. mattoja löytyy tosi hyvä valikoima.

ellos ale

Tykkäättekö käyttää rentoja kesähousuja?

Sis. mainoslinkkejä