LASTEN OMA PIKNIKPÖYTÄ

jollyroom piknikpöytä

Tämä Jollyroomilta testiin saatu lasten piknikpöytä vilahtikin jo viikonlopun kesäkuvissa, mutta halusin palata tähän vielä ihan omassakin postauksessa. Tämä on nimittäin ollut ihan hitti!

jollyroom piknikpöytä

piknikpöytä lapsille

piknikpöytä lasten

lasten piknikpöytä

Meillä on takapihalla lapsille trampoliini, hiekkalaatikko, puhallettava uima-allas (siis helteillä, nyt se on tyhjätty, kun tuli näin jäätävän kylmä, hrrr), kuormalavoista tehty jäätelökioski, ja nyt näiden lisäksi tämä piknikpöytä.
Mun mielestä on kivaa, että lapsille löytyy mukavaa tekemistä ihan omasta pihasta, niin silloin voi itse puuhastella vaikka pihahommia (tai ihan vaan istahtaa terassille kahvikupin kanssa), kun lapset leikkivät siinä näkösällä.

Vähän arvelinkin, että tämä jätskikioskin viereen nostettu piknikpöytä olisi lasten mieleen, mutta en kyllä arvannut, että joka päivä ensimmäisenä ulkona aletaan valittelamaan nälkää, ja samalla vilkuillaan tuota pöytää, hih. Ja me siis lähdetään ulos yleensä suoraan aamupalapöydästä. Niinpä me ollaan katettu välipalat heti aamusta tuohon lasten omalle piknikpöydälle, ja siitä on sitten voinut ulkoilun lomassa käydä napostelemassa hedelmiä, ja hörppäämässä vettä.

jollyroom piknik

piknikpöytä jollyroom

jollyroom piknikpöytä

piknikpöytä jollyroom

Meillä on nyt tosiaan pääasiassa syöty välipalat tämän pöydän ääressä, mutta ollaan me yhdet jätskikemutkin ehditty tässä järkätä. Joskus voisi olla kiva kantaa pöydälle vaikka muovailuvahaleikit, niistä välttyisi samalla muovailuvahan lattialta imuroinnilta, hih.

Tällä hetkellä Jollyroomissa näyttää olevan tätä Woodliin piknikpöytää puunvärisenä, ja se onkin nyt pienessä alessa!

jollyroom piknikpöytä

Maistuukos teillä välipalat ulkona?