VIIKONLOPUN HAUSKIN MERIROSVOTAPAHTUMA!

särkänniemi koiramäki

Vaikka me ollaan käyty ihanassa Koiramäessä monen monta kertaa, jaksaa tuo satumainen puisto lumota meidät kerta toisensa jälkeen. Särkänniemen Koiramäessä riittää nähtävää ja puuhaa ihan tavallisenakin päivänä, mutta tänä viikonloppuna siellä tapahtuu kaikenlaista jännää, sillä nyt vietetään Koiramäen merirosvoviikonloppua!

Eipä olisi voinut olla hauskempaa tapaa viettää aurinkoista lauantaipäivää, kuin sujahtaa merirosvoseikkailuun! Käytiin Merirosvo Märssyn luona askartelemassa hurjat silmälaput, laitettiin tietenkin käsivarsiin aiheeseen sopivat superhienot tatuoinnit, seurattiin Kapteeni Henriksonin meriseikkailu -esitystä Tassuteatterissa ja suoritettiin jännittävä Aarreseikkailu miekan ja aarrekartan kanssa vihjeitä ja aarteita etsien.

Ja merirosvotouhujen lomassa puuhailtiin myös niitä tavallisempia Koiramäkitouhuja, kuten laskettiin mäkeä uuninluukusta (siis lapset laskivat, mä olisin varmaan juuttunut sinne savupiippuun, heh), seikkailtiin Drakkulan linnassa ja käytiin tietenkin rapsuttelemassa Koiramäen eläimiä.

koiramäki

koiramäki

särkänniemi koiramäki

perheblogi

Meillä vierähti Koiramäessä monta tuntia, ja vähän ennen puiston sulkeutumista siirryttiin huvipuiston puolelle, joka oli vielä tunnin pidempään auki. Saatiinpa vielä loputkin energiat kulutettua muutamassa kieputtimisessa ja änkkäripuistossa, kunnes oli aika lähteä kotimatkalle.

Nyt ollaan kyllä luistettu puutarhahommista niin monena päivänä, kun ollaan livistetty näihin hauskempiin puuhiin, että tänään taidetaan laittaa merirosvolaput silmille ihan tuolla omalla pihalla ja Koiramäen suloisesta yrttipuutarhasta inspiroituneena iskeä sormet multaan. Ehtiiköhän vielä kasvimaalta saada satoa, kun vasta tähän aikaan kesässä aloittaa… Toivotaan niin!

perheblogi huvipuisto

perheblogi teemapuisto

perheblogi matkustus

perheblogi

Koiramäessä jatketaan merirosvotouhuissa vielä tänään, joten vielä ehtii mukaan näihin puuhiin, ja parin viikon päästä luvassa on Koiramäen juhannusjuhla.

Vielä muuten ehtii ostaa myös kausarin, jolla aukeaa tie kaikkiin Särkänniemen huvilaitteisiin ja elämyskohteisiin, myös ihanaan Koiramäkeen! Veikolla on Särkänniemestä saatu kausikortti ja on tosi kiva, kun ei ole pakko kiirehtiä yhtenä päivänä jokaiseen kiinnostavaan kohteeseen, vaan huvipuistoon voi palata uudelleen aina kun haluaa, kausari kun on voimassa ihan koko kesän!

särkänniemi

koiramäki

koiramäki

Jokos olette käyneet Koiramäessä?