VIMMA + BLAA = SÖPÖT SAMISTELUASUT (SIS. ALEVINKKI)

vimma tuutilulla

Me oltiin justiin pari päivää superkivalla Tampere-lomalla (tästä lisää myöhemmin), ja eilen pojilla oli niin söpöt samisteluasut, että nappasin nopskaa muutaman asukuvan ennen kuin lähdettiin päivän touhuihin.

Olen jo pitkään hankkinut pojille vain sellaisia vaatteita, jotka on ihan lemppareita, ja jättänyt kaiken ”ihan kivan” ostamatta. Kun kaapista löytyy vain niitä lempivaatteita, löytyy aina mukavaa puettavaa! Tällä hetkellä kaapista löytyy eniten kotimaisten Blaan ja Vimman vaatteita, ja näitä miksaamalla saa monia kivoja asuja aikaan. Yksi lemppari on yhdistää Vimman lettejä Blaan yksivärisiin yläosiin.

Pienemmällä tykkään käyttää vielä leggareita, mutta isommallekin pojalle löytyy onneksi Vimmalta hauskat baggymalliset housut. Harmillisesti nuo baggyt loppuu kokoon 120, mutta onneksi se koko onkin justiin sopiva nyt. Tuttujen ja supersuosittujen lettien lisäksi Vimmalta löytyy myös muita kivoja kuoseja, kurkkaa Tuutilullan valikoima täältä.

Nuo Blaan Tallinn hupparit on ihan uudet lasten vaatekaapeissa ja nämä olikin niin kivat, että mietin pitäisikö tällaiset hankkia vielä harmaanakin! Materiaalina on tuttuun tapaan ihanan pehmoinen ja superlaadukas luomupuuvilla. Tämän ihanan mintun lisäksi hupparia löytyy myös harmaana ja söpönä vaaleanpunaisena. Nämä on muuten nyt alessa, samoin kuin muutkin merkin vaatteet!

Kokohommista sen verran, että pienempi poika on reilu 90cm pitkä ja käyttää Vimman leggareista kokoa 100 ja Blaan vaatteista kokoa 86/92. Isompi poika on alle 120cm ja käyttää Vimman vaatteista kokoa 120 ja Blaan vaatteista kokoa 110/116. Blaa on mitoitukseltaan aika reilua ja malliltaan kapeaa ja pitkää. Meillä lapset käytää usealta merkiltä kokoja 92/98 ja 122, joten Blaan vaatteet kannattaa valita mieluummin pienemmässä koossa, jos pohtii kahden koon välillä.

vimma letti

vimma lastenvaatteet

lastenvaateblogi

Tuutilullassa on parhaillaan käynnissä lastenvaatteiden ale, ja ihania ja laadukkaita lastenvaatteita löytyy jopa -40% alella!

Kannattaa käydä kurkkaamassa ja tilata edullisesti kesäkamppeita, tai vaatteita tulevaan syksyyn. Niin ja kannattaa kurkata samalla myös sisustuspuolelle, siellä on mm. ennakkomyynnissä supersuosittua Rose in Aprilin hyllyä, josta seuraava erä saapuu ihan pian.

lastenvaatteet blogi

lastenvaateblogi

blaa lastenvaatteet

Mukavaa viikonloppua!