50 EURON TOPPAHAALARI!

ellos toppahaalari

Sis. mainoslinkkejä

Varmasti kaksi eniten hehkuttamaani yksittäistä vaatekappaletta ovat olleet Elloksen toppahaalari ja sadehaalari. Ai miksikö? No siksi, että tuo toppahaalari on aivan älyttömän hyvä hintalaatusuhteeltaan, sillä haalarin hinta on alle 50 euroa (haalari normaalisti n. 70 euroa, mutta tällä hetkellä -30% alessa!!), mikä on toppahaalariksi mun mielestä hurjan vähän ja hintaansa nähden haalari on toiminut aivan loistavasti!

Meillä on ollut tätä samaa haalaria nyt kahtena edellisenä talvena kahdella lapsella ja meidän kokemuksien perusteella haalari on ollut riittävän lämmin ja se on pitänyt lumileikeissä lapset kuivana. Vesipilariarvoltaanhan (vesipilariarvo 3000) haalari ei ole vedenpitävä, eli mitään lätäköissä istuskelua se ei kestä. Haalari on kestänyt kulutusta pääasiassa hyvin, yhtä haalaria lukuunottamatta haalarit ovat säilyneet meillä ehjinä ja siisteinä seuraaville käyttäjille, mutta yksi haalari on päässyt melko kurjaan kuntoon. Silti viidenkympin haalariksi tämä on mun mielestä aivan loistava!

Toivottavasti toppahaalareita ei tarvitse ottaa käyttöön vielä pitkään aikaan, mutta nyt kannattaa kuitenkin ennakoida jo talven topat kaappiin odottamaan, sillä tällä hetkellä nämä haalarit on -30% alessa! Tälle talvelle tuli taas uudet kuosit tästä haalarista, ja näistä oma lempparini on tuo alla näkyvä jääkarhu. Tämän lisäksi tuli myös tosi kiva pandakuosi, sekä tyttömäinen leopardi. Kurkkaa kaikki kuosit täältä.

ellos toppahaalari

Toinen usein hehkuttamani vaate on tämä fleecevuorinen sadehaalari. Tämä on ollut useana syksynä ja keväänä meidän eniten käytetty vaate, sillä sen voi pukea sisävaatteiden päälle sellaisenaan, eikä tarvitse erikseen pukea kuravaatteita välikausivaatteiden päälle!

Meidän kuopukselle on tuo keväällä tilattu iloisen keltainen haalari edelleen sopiva (tämä keltainen on muuten edelleen valikoimassa!), mutta jos ei olisi, niin olisin tilannut lapselle näistä syksyn uutuuskuoseista tuon ihan mielettömän ihanan kettuhaalarin! Toinen kiva uutuus oli tuo pandahaalari ja muitakin tosi kivoja sadehaalareita löytyy nyt valikoimasta.

Nämäkin ovat nyt -30% alessa ja koko valikoiman voit kurkata täältä!

ellos sadehaalari
ellos lastenvaatteet

ellos sadehaalari

Mukavaa päivää!