THIS OR THAT

Kirkkaat vai neutraalit värit?
Neutraalit! Ja kaikenlaiset hempeät ja söpöt karkkivärit.

Kevät vai syksy?
No justiin nyt tämä syksy tuntuu mukavalle. Ihanaa kerätä ympärilleen kaikkea pörröistä, lämpöistä ja tunnelmallista. Tiedän kyllä, että keskellä talvea alan jo odotella kevättä, mutta juuri nyt tämä syksy on ihanaa! Nyt, kun ei ole vielä sitä loska-aikaa, yyyh.

Minttu vai kaneli?
Hmm… Värinä minttu, makuna kaneli! Vaikka oikeasti kyllä tykkään kummastakin niin värinä, kuin makunakin. Nyt muuten alkoi tehdä mieli riisipuuroa kanelilla!

Suunniteltu vai extempore?
Aikaisemmin tehtiin ihan extempore kaikenlaista hauskaa, mutta nyt viime aikoina tämä on kyllä jäänyt harmillisen vähiin! On helpompaa suunnitella juttuja etukäteen, ja mennä sitten niiden suunnitelmien mukaan.

Leffa kotona vai teatterissa?
Koskakohan viimeksi olen katsonut mitään leffaa? Katson yleensä sarjoja, mutta lasten kanssa tulee kyllä katsottua leffoja kotona ja käytyä elokuvateatterissa. Mieluummin kuitenkin elokuvateatterissa.

Uiminen vai rannalla makoilu?
Hmmm… Sellainen rannalla makoilu kyllä kuulostaa kivalle, mutta oikeasti en ole yhtään rantaihmisiä! Mieluummin sitten se uiminen.

lastenhuone sisustus

sisustus

Espresso vai latte?
Latte!

Halit vai pusut?
Molemmat!

Tv-sarjat vai elokuvat?
Sarjat! Nyt olen koukussa Isänmaan puolesta sarjaan, josta olikin aivan älyttömän monta kautta. Yleensä lannistun, jos huomaan että sarjassa on hirveän monta kautta, koska niiden katsominen kuulostaa niin kovalta urakalta, haha. Tällä kertaa aloin vain katsomaan sarjaa ja huomasin vasta myöhemmin, että kausia on hurjan monta. Toisaalta se on ihan kivaakin, sillä ei tarvitse heti olla etsimässä uutta sarjaa!

Yksin vai yhdessä työskentely?
Olen työskennellyt niin monta vuotta yksin, etten varmasti muuta enää osaisi! Joskus kyllä mietin, että jokin työyhteisö olisi mukava, mutta on yksin työskentelyssäkin kyllä puolensa.

Pikaruoka vai kunnon ravintola?
No tekisi mieli vastata, että kunnon ravintola, mutta aika pikaruokapainotteisesti tässä ollaan kyllä viime ajat menty. Lasten kanssa on vain niin helppo pyörähtää jossain pikaruokapaikassa tai lounasbuffetissa, että aivan superharvoin tulee mentyä esim. illalla ravintolaan syömään.

Puhelin vai netti?
Netti! En edes käytä puhelinta juuri muuten, kuin netin kanssa! Teen paljon töitä puhelimellakin, mutta kaikkiin näihin tarvitsen puhelimessakin nettiä. Puheluita soitan tosi harvoin!

Kaupungin ydin, vai luonnonläheisyys?
Luonto! Täytyisikin lähteä pitkästä aikaa metsäretkelle, ne on ihan parhaita! Telttaretkellekin olisi kiva joskus lähteä, vaikka en olekaan ihan varma uskaltaisinko nukkua teltassa yötä, hih. Toisaalta lomareissut tykkään tehdä vilkkaisiin kaupunkeihin!