KOLMAS LASTENHUONE

blogi lastenhuone

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Mulle iskee AINA vuodenvaihteessa pieni sisustuskuume. Ja keväisin. Ja syksyisin. Ennen joulua ja varmaan kai kesälläkin? Jotenkin kaikkiin vuodenaikojen vaihteluihin ja elämänmuutoksiin kuuluu mulla sellainen pieni kodin myllääminen.

Joskus on kiva vaihtaa seinien väriä maalaamalla ne, ostaa uusi erilainen matto, tai ihan vain vaihtaa vähän huonekalujen paikkoja.

Ja oikeastaan juuri nuo kaikki ajattelin tehdä meidän kolmanteen lastenhuoneeseen!

Meidän kodissa on meidän omien poikien huoneiden lisäksi kolmaskin lastenhuone, jonka meille sijoitettu lapsi saa käyttöönsä. Pitkän sijoituksen päätyttyä on mun mielestä mukava laittaa huonetta vähän uusiksi, ehkä se on myös osa luopumistyötä, kun saa siivota huoneesta edellisen asukkaan jäljet pois. Meillä vietettiin hiljattain läksiäisiä, joten huone kaipasi nyt pientä mylläämistä.

lastenhuone sisustus
Matto* // Siili istuintyyny*
lastenhuone blogi
lastenhuone sisustus
Siili istuintyyny*

Niinpä laitoin hihat heilumaan ja pyöräytin huonekalut vähän eri paikoille. Pelkästään sillä sai huoneesta jo ihan eri näköisen! Suunnitelmissa oli myös maalata huoneessa oleva yksi vihreä seinä jollain muulla sävyllä, mutta sitten muhun iski laiskuus. En jaksaisi nyt YHTÄÄN aloittaa mitään remppapuuhia (varsinkin, kun olkkarissakin odottaa yksi remppahomma, eli tapettiseinän tapetin poisto ja maalaus, sitten joskus kun jaksetaan tuosta hommasta innostua), joten päätin, että skipataan maalauspuuhat ja tilasin muutamia seinätarroja, joilla ajattelin piristää seinän ilmettä. Huh, ihanan helppoa!

Maton vaihdoin uuteen, tilasin Ellokselta tuon tosi kauniin Kids Concept maton, jossa on metsäneläimiä ja junarata*, ja matto sopii väriensä puolesta aivan täydellisesti tähän huoneeseen. Ehkä matossa oleva junarata ja eläimet myös innostavat hauskoihin leikkeihin! Vastaavanlaisia mattoja oli myös toisenlaisilla kuvioilla (täällä muut vaihtoehdot).

Tuon suloisen Siili-istuintyynyn* tilasin samalla kuopuksen huoneeseen, jonne on kaivattu jotain pientä jakkaraa istumapaikaksi. Siili on samaa sarjaa tuon maton kanssa ja sopisi kyllä hyvin tähänkin huoneeseen!

Mattoa vaihtamalla ja huonekalut järjestämällä uusiin paikkoihin on koko huone aivan kuin uusi, ja ilme muuttuu varmasti vielä paljon, kun saan laitettua myös seinätarrat paikoilleen (tilasin siis ihan vain sellaisia pyöreitä tarroja, mutta uskon, että seinästä tulee IHANA, kun saan ne paikoilleen). Aina ei siis tarvita kovinkaan isoa muutosta, kalliita hankintoja tai maalipurkkia, että saa piristettyä sisustusta!

lastenhuone sisustus
lastenhuone sisustus

Tämä vuodenvaihde on kyllä loistava aika kaikenlaisiin sisustuspuuhiin, sillä nyt löytyy paljon juttuja kivalla alella!

Tuo matto ja istuintyyny ovat normaalihintaisia, mutta muuten Ellokselta löytyy hurjan paljon sisustustuotteita alesta ja parhaimmillaan alet ovat jopa -70%!

Kurkkaa koko valikoima täältä.

lastenhuone sisustus

Ihanaa uutta vuotta!

*Saatu Ellokselta
Sis. mainoslinkkejä